RDW

Până pe 6 iulie, înscrieri pentru Premio Piranesi Grand Prix de Rome, ediţia 2012


Concursul internaţional dedicat studenţilor şi absolvenţilor „Premio Piranesi – Prix de Rome”, este organizat de către Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma. Acesta se va desfăşura în perioada 26 august – 8 septembrie, la Roma şi Villa Adriana, Tivoli, sub forma unui workshop de proiectare pe situri arheologice.

Premiul I constă într-o bursă de 4.500 EUR care acoperă 75% din taxele de şcolarizare ale programului de masterat sau de cercetare oferite de Şcoala de Specializare a Accademiei Adrianea di Architettura e Archeologia Onlus din Roma.

Înscrierea la concurs este deschisă tuturor studenţilor din anii IV, V şi VI, care au media la proiectare de minim 7.50, precum şi absolvenţilor sub treizeci şi cinci de ani.

Pentru înscriere este necesară trimiterea unui e-mail la una din adresele persoanelor de contact, la care se va anexa o scrisoare de intenţie din care trebuie să rezulte motivele pentru care se doreşte participarea la workshop. Data limită pentru înregistrarea participării este 6 iulie 2012. Ulterior se va organiza o selecţie a candidaţilor, în limita unui număr de 20 de persoane.

Taxa de participare este de 250 EUR. Cazarea la Roma, masa şi transportul vor intra în atribuţia participanţilor. Organizatorii se vor implica în găsirea unei locaţii la preţuri convenabile pentru perioada desfăşurării evenimentului.

Pentru alte informaţii se pot consulta prezentarea sintetică ataşată şi situl internet:
www.premiopiranesi.net.

PREMIO_PIRANESI_2012_ENGLISH.doc

Persoane de contact:

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog