RDW

Romanian Design Week prezintă Noaptea Agențiilor de Publicitate și Noaptea Studiourilor de Arhitectură

studiouri arhitectura

The Institute organizează Noaptea Agențiilor de Publicitate și Noaptea Studiourilor de Arhitectură în cadrul celei de-a patra ediții Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. Acestea se vor desfășura pe 26 mai și, respectiv, 2 iunie. Agențiile și studiourile se pot înscrie până pe 7 aprilie, pe www.institute.ro.

Proiectul face parte din Nopțile Industriilor Creative, marca The Institute, a cărei misiune este să descopere și să promoveze potențialul creativ românesc. În cadrul evenimentelor, agențiile și studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaște într-un cadru informal și relaxat.

Noaptea Agențiilor se află la cea de-a șaptea ediție și este un eveniment care ȋși propune să promoveze creativitatea românească și să faciliteze socializarea ȋn rândul celor pasionați de comunicare. Inițiativa acestui eveniment a venit din convingerea că și comunicarea este o artă. În total, 86 de agenții de comunicare s-au înscris pe parcursul celor cinci ediții de până acum în maratonul nocturn al creativilor.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură este la cea de-a treia ediție și până acum a numărat 30 de birouri de arhitectură participante.

Mai multe despre Romanian Design Wek 2016, dar şi despre regulamentul de participare, găsiţi pe www.institute.ro.

Partenerii Nopților Industriilor Creative sunt Absolut și Grolsch.

 

Romanian Design Week va avea loc între 20 mai și 5 iunie și este cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, iar printre cele mai importante obiective ale proiectului se numără: promovarea designului, interacțiunea dintre specialiștii din diverse ramuri ale acestuia, apropierea unui public cât mai larg de domeniile pe care își propune să le acopere, dar și generarea contextului necesar dezvoltării acestor discipline în România.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural.

Este primul proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul. În 2016, RDW va avea loc în perioada 20 mai – 5 iunie.

institute.ro/romanian-design-week

facebook.com/romaniandesignweek

 

The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 17 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industrilor creative din România. Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.

institute.ro

facebook.com/Institute.ro

Comments

comments

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog