RDW

Au inceput inscrierile la LAUD 2017 – International Landscape Architecture and Infrastructure Expo Conference

SHARE International Architecture & Engineering Forum

Anunță

International Landscape Architecture and Infrastructure Expo Conference

21-22 Martie, 2017

JW Marriott Grand Hotel Bucharest

 

Expoconferința internațională LAUD este dedicată arhitecturii peisajului și a infrastructurii, designului urban, regenerării și proiectelor post-industriale. LAUD se adresează arhitecților peisagiști, urbaniști, arhitecți șefi, manageri de oraș, primarilor și companiilor cu soluții pentru arhitectura peisagistică, designul și planificarea urbană.

Register now!

Prezențe notabile din arhitectură și inginerie în programul Forumului SHARE, conferința LAUD:Arhitect Sheila SRI PRAKASH, Shilpa Architects India
, este arhitect și designer premiat la nivel înalt. Sheila Sri Prakash a formulat Reciprocal Design Index, ca membru al Global Agenda Council for Design Innovation at the World Economic Forum, pentru a stabili, documenta și stimula proiectarea durabilă în orașe. Desemnată unul dintre cele mai influente 50 de nume în arhitectură și design în 2015 de către Architectural Digest și parte a categoriei “Reinventors” (Reinventatori) și considerată una dintre “Cele mai influente 100” personalități în arhitectură la nivel global de către Il Giornale dell’Architettura.


Architect George DECOMBES, Elveția, aduce în conferință un proiect și o temă remarcabilă „Designing a River Garden”. Proiectul râului Aire a primit în 2012, Schulthess Swiss Gardens Prize, a fost declarat „The Best Swiss Landscape Architecture Project of the Year în 2015” și a fost finalist în 2016, pentru Rosa Barba Landscape Prize.


Arhitect Henrik STJERNHOLM, Danemarca,  city planner și arhitect șef al municipalității Vejle timp de 38 de ani, va explica în conferință procesul de elaborare și factorii de succes în adoptarea primului program de politică de arhitectură al unui oraș din Danemarca (1997).


Arhitect Bart DIJK, OKRA – Landscape Architects, Olanda,experimentat și dedicat landscape designer, specializat pe proiecte de mari dimensiuni, Bart a fost responsabil de proiecte ample de transformare urbană pentru orașe ca Rotterdam, Basel sau Atena.


 

Register now!

Beneficiază de avantajul de a te alătura celor 350 de colegi în domeniul tău și potențiali clienți, prezenți la SHARE.  

  • arhitecți
  • arhitecți șefi
  • arhitecți peisagiști
  • urbaniști
  • contractori
  • dezvoltatorii imobiliari

Sponsorizarea programului SHARE poziționează compania Dumneavoastră în centrul evenimentelor care conturează viitorul arhitecturii și ingineriei. Vă rugăm să solicitați detalii cu privire la pachetele SHARE 2017 (standuri expoziționale, prezentare firmă și mai mult) la share@abplusevents.com și unul dintre colegii noștri vă va contacta.


Organizatori & co-organizatori 

Comments

comments

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog