RDW

Dr. Paul N Ewing (Smithers Pira) vine la PrintTex 2017!

Dr. Paul N Ewing, Managing Partner Ewing Innovation LLP si consultant Smithers Pira, cea mai mare autoritate din domeniul printului, ambalajelor si hartiei din lume, este unul dintre speakerii internationali ai Conferintei PrintTex 2017 – Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile. PrintTex 2017 va avea loc pe 26 septembrie 2017, in Pavilionul Central din Romexpo-Bucuresti, incepand cu ora 13:00.

Considerat un adevarat guru al industriei de print digital, reprezentantul Smithers Pira va prezenta date importante pentru piata europeana si, mai ales, pentru cea din Romania. Devenita deja traditionala, conferinta reuneste si anul acesta cei mai buni specialisti din piata locala si internationala, specialisti in tehnologii digitale, fashion design, retail de fashion si solutii digitale de print pe textile, printre care: Roland Biemans (consultant LMNS), Bogdan Vasilescu (Grup Transilvae), Traian Luca (Gemini Cad), precum si designerii Andreea Buga, Mirela Bucovicean si Adrian Oianu. Moderatorul evenimentului va fi Andrei Pena (Dialog Textil).

PrintTex este cel mai mare eveniment dedicat printului pe textile, designului interior şi industriei de fashion, desfasurat in cadrul PRINT&SIGN 2017 si iti ofera ocazia de a vedea in functiune peste 150 de echipamente pentru tipar digital, industrial, tipar pe textile, dar si broderie, serigrafie si tampografie, materiale, consumabile, accesorii si multe altele. Vei fi martorul unei adevarate defilari pe catwalk-ul tehnologic din industria tiparului digital si a printului pe textile al celor mai importanti lideri in domeniu, printre care Mimaki, EFI, Canon, Agfa, HP, Roland, Ricoh, Zünd si Huber, alaturi de alte companii locale si internationale.

Vezi agenda conferintei si rezerva-ti loc aici. Dupa completarea formularului de inregistrare, vei primi un cod unic – pastreaza-l, pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul Central, si vei intra in posesia ecusonului personalizat!

Comments

comments

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog