RDW

Au mai rămas doar trei zile până la cea de-a doua ediţie ARThitecture!

ARThitecture_macheta finala

ARThitecture Conference & Expo, evenimentul care reuneşte la Cluj Napoca peste 150 de arhitecţi din întreaga ţară, are loc vinerea aceasta, în cadrul centrului business The Office, recent inaugurat. Cea de-a doua ediţie a evenimentului are ca tematică Ecosistemele şi Arhitectura Sustnabilă, iar printre cei care vor susţine prezentări se numără Vlad Gaivoronschi, Şerban Ţigănaş, Alexandra Stoica, Constantin Goagea, Eugen Pănescu şi mulţi alţii. Lista completă a speakerilor se găseşte aici.

Invitaţii speciali ai ediţiei

Carlos Luna este reprezentant al casei de arhitectură Zaha Hadid, una dintre cele mai căutate din lume la ora actuală. Cu sediul central în Londra, Zaha Hadid Architects are în portofoliu mai mult de 950 de proiecte în 44 de ţări. Echipa formată din 400 de arhitecţi este condusă de arh.Zaha Hadid, o figură extrem de cunoscută şi apreciată în lumea arhitecturii, câştigătoare a premiului Pritzker în 2004.

Bryan Avery, liderul arhitecturii futuriste din Londra, îmbină cu success studiile teoretice cu pasiunea pentru materiale şi pentru tehnologia construcţiilor. Acest fapt se poate observa, pe cele mai cunoscute proiecte ale biroului în Londra, disponibile aici. Pentru toate aceste proiecte şi pentru multe altele, biroul de arhitectură Avery Architects s-a bucurat de numeroase premii.

 

ARThitecture oferă participanţilor oportunitatea de a cunoaşte îndeaproape abordările şi tehnicile de proiectare ale unora dintre cele mai căutate case de arhitectură din România şi din străinătate, proiecte actuale ale speakerilor, dar şi oportunitatea de a întâlni parteneri de încredere, furnizori de produse şi servicii de cea mai înaltă calitate:

 

SIATEC este divizia grupului Aluterm specializată în sisteme de automatizări pentru uşi, ferestre şi porţi.

Viziunea grupului este aceea de a promova şi susţine în România arhitectura de calitate. „Pentru noi construcţiile reprezintă un spaţiu pentru viaţă, în consecinţă misiunea noastră este aceea de a oferi produsele de încredere necesare dezvoltării lor. Considerăm că rolul de iniţiator al acestei schimbări de perspectivă îl are arhitectura, prin libertatea pe care arhitecţii o au în reimaginarea spaţiilor pentru viaţă. Aluterm Group îşi propune să consolideze colaborarea dintre aceştia şi ceilalţi actori ai pieţei construcţiilor, pentru a face posibilă construcţia spaţiilor perfecte pentru viaţă.”

Siatec este furnizorul uşilor rotative din sticlă BLASI pentru clădirea The Office din Cluj Napoca şi a celor din bronz, tot marca BLASI, de la clădirea United Business Center – Cluj Offices. Uşile automate rotative BLASI de la clădirea The Office sunt construite integral din sticlă, fiind integrate perfect cu faţada din sticlă.

În cei peste 20 de ani de activitate SIATEC a participat la peste 1500 de proiecte.

 

Evenimentul este realizat în parteneriat cu OAR. Susţinut de: Floors for You, Brikston, Big Impex, Stonerex, Simacek, Impress, Chic Ville şi Euro GSM.

Sponsori principali: Ruukki, Reynaers Aluminium, Alukönigstahl, Aluterm Group,.

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agenţie organizatoare de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro sau 0752 552 464.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog