RDW

Proiecte

Sumarul revistei ARHITECTURA, nr. 4-5 / 2023

Revista Arhitectura publică de mai bine de o sută de ani proiecte de diplomă. însă niciodată nu a dedicat un număr atât de amplu acestor proiecte. Am făcut-o în acest an, considerând că am făcut-o pentru noua generație și pentru anii care vor urma. Acest număr este că o capsulă a timpului care va sta mărturie peste câțiva zeci de ani a ceea ce gândea la finalul studiilor, în 2023, noua generație de arhitecți și școlile care i-au îndrumat.

O călătorie în lumea artei și a arhitecturii din Ungaria

Pentru orice pasionat de arhitectură, o călătorie în Ungaria reprezintă o incursiune fascinantă în lumea diversității arhitecturale, unde istoria și influențele artistice se întrepătrund într-un melanj surprinzător.

Un zbor înalt, 134

134 de feluri de a vedea lumea de mâine. 134 de acte de naștere ale noii generații.
Dar chiar așa, când devii arhitect? Atunci când intri la Arhitectură? Atunci când termini facultatea? Când obții dreptul de semnătură? Cu primul proiect construit? Probabil, undeva pe parcurs sau poate chiar mai târziu. Ce știm sigur este că unul din primele gesturi de maturitate este atunci când, proaspăt absolvent fiind, participi cu cel mai important proiect din viață ta de până atunci la o competiție națională unde proiectele sunt publice, apar în mass-media și fac turul țării.

Casa Ienăchiță

Asociația De-a Arhitectura lansează proiectul educațional „Casa Ienăchiță” care își propune să aducă în atenția publicului larg un set de principii și informații utile despre renovarea caselor vechi, care nu fac parte din categoria clădirilor de patrimoniu.

20 Interior Architectural Experiences

În zilele de 30-31 octombrie se va desfășura conferința internațională: 20 Architectural Experiences parte din proiectul cultural: 20 Interior Architectural Experiences realizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”- Facultatea de Arhitectură de Interior.

ARCHY FEST- ARCHITECTURAL HYPOSTASES

Proiectul ARCHY FEST- ARCHITECTURAL HYPOSTASES este realizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, coordonat de Facultatea de Arhitectură de Interior, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023*. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro .

Powered by Jasper Roberts - Blog