RDW

Brunch în culisele Festivalului SoNoRo la Ceainăria Cărtureşti

SoNoRo-2012-making-of

– Vizionare în avanpremieră a documentarului „Making of SoNoRo Love Unlimited 2012” –

Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11:00, vă așteptăm la o întâlnire cu lumea aventuroasă a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, în cadrul unei vizionări în avanpremieră a documentarului „Making of SoNoRo 2012” – în prezența directorului festivalului, Răzvan Popovici, și a echipei SoNoRo.

 

În 2012, ediţia a VII-a a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo s-a desfășurat sub tema „Love unlimited”. Documentarul „Making of SoNoRo 2012” creionează voiajul intim în lumea muzicii de cameră prin felul în care, de-a lungul timpului, au fost coagulate forțe și oameni în jurul acestei aventuri culturale, devenită un fenomen artistic contemporan.

Ediția SoNoRo „Love Unlimited” de anul trecut a însemnat peste 8.000 de spectatori, 17 concerte în patru orașe și peste 35 de artiști internaționali, o nouă ediție SoNoRo Arezzo și debutul SoNoRo la Atena și la Istanbul.

Despre tema festivalului din 2012 Diana Ketler, director artistic al festivalului, relatează în una dintre intervențiile din documentar:  „Love unlimited mi se pare o temă grozavă. Și asta pentru că îți lasă libertatea să cânți și să interpretezi orice îți dorești pe întreaga durată a festivalului.”

„Oamenii care vin la concertele noastre știu că vin  la Festivalul SoNoRo. SoNoRo nu este un festival impersonal”, povestește Răzvan Popovici, directorul festivalului SoNoRo, în documentarul „Making of SoNoRo 2012”.

Vizionarea documentarului „Making of SoNoRo 2012” la Ceainăria Cărturești va fi o întâlnire specială, în întâmpinarea ediției a VIII-a a festivalului, „UP” – o ediție la înălțime. Vă invităm sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11:00, să trecem împreună prin ce-a fost mai bun în Festivalul SoNoRo în 2012.

Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile. Vă recomandăm rezervarea locurilor în prealabil via e-mail sau  telefon:tatiana.moise[at]gmail.com0720 008 746

 

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog