RDW

Conferinţa Juhani Pallasmaa – Towards a Neuroscience of Architecture: Embodiment and Imagination in Architecture.

Conferinţa va fi susţinută de arhitectul Juhani Pallasmaa în cadrul Trienalei de Arhitectură East Centric, astăzi, 18 octombrie, orele 17:00, în amfiteatrul Ion Heliade Rădulescu, din cadrul Bibliotecii Academiei Române.

Pentru a nu abuza de amabilitatea Bibliotecii Academiei Române şi a începe conferinţa la orele 17:00, intrarea la conferinţă se va face în baza listei de înscrieri în felul următor:

– în intervalul orar 15:30-16:45, la Palatul Ştirbei, Calea Victoriei nr 107, cei care s-au înscris şi cărora li s-a confirmat primirea înscrierii, vor putea prelua de la staff-ul Trienalei invitaţia pe baza căreia se va face accesul în sală.

– accesul în sala de conferinţă se va face astfel facil, pe baza acestei invitaţii preluate de la Palatul Ştirbei şi arătată la intrarea în amfiteatru.

– doar pentru aceia dintre dvs cărora programul nu vă permite să ajungeţi la Palatul Ştirbei până la ora 16:45, accesul în sală se va face direct în zona de primire de la Amfiteatru, pe baza listei pe care staff-ul Trienalei vă va bifa. Vă rugăm nu abuzaţi de această posibilitate, pentru că dorim ca accesul în sală să se facă cât mai eficient.

Pentru aceia dintre dvs care au primit confirmare de primire a înscrierii, dar vi s-a comunicat că locurile pe scaun erau deja ocupate, vă rugăm să veniţi la zona de primire din faţa amfiteatrului la ora 16:45, pentru a vedea dacă mai sunt locuri libere pe scaun şi dacă se mai poate intra în sală.

Accesul în sală după ora 17:15 nu va mai fi permis, pentru a nu deranja ceilalţi participanţi la conferinţă.

Adresa Bibliotecii Academiei Române, respectiv a amfiteatrului I.H.Rădulescu este: Calea Victoriei nr. 125 (cel mult 5 min. de mers pe jos de la Palatul Ştirbei).

Vă mulţumim mult pentru înţelegere şi vă aşteptăm alături de noi atât la conferinţa lui Juhani Pallasmaa cât şi la celelalte evenimente din cadrul Trienalei (puteți descărca de aici programul).

 

 

Organizator: Fundaţia Arhitext design

Pentru detalii puteţi contacta departamentul de presă al Trienalei:

arhitext_redactie[at]b.astral.ro / 031.104.11.78 / ecatriennale@gmail.com

www.east-centricarch.eu/triennale/

www.arhitext.com/evenimente/trienala-de-arhitectura-east-centric/

www.facebook.com/EastCentricArchitectureTriennale

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog