RDW

EFdeN are nevoie de sprijin în Țara lui Andrei

EFdeN-big

Pentru că EFdeN nu limitează dezvoltarea profesională a studenților la un proiect pur teoretic, ci oferă oportunitatea transpunerii planurilor în realitate, acum participă la competiția Idei din Țara lui Andrei  la categoria Educație.

EFdeN, prin reprezentarea în România a Solar Decathlon Europe, cea mai importantă competiție de arhitectură solară și tehnologii integrate la nivel mondial, se prezintă ca o inițiativă educațională unică în mediul academic românesc.  Aici studenții sunt considerați tineri profesioniști cu opinii pertinente, bazate pe un bagaj bogat de cunoștințe. Motiv pentru care li se oferă șansa de a proiecta și construi un prototip real de casă solară eficientă energetic. Mai mult, prin faptul că își desfășoară activitatea într-un mediu multidisciplinar în care lucrează împreună arhitecți, ingineri și comunicatori, ei dobândesc o imagine de ansamblu asupra complexității unui astfel de proiect. Cu toate acestea, efectul educativ al proiectului EFdeN nu se oprește aici: prin evenimentele desfășurate cu membrii comunității se urmărește diseminarea unor informații care să influențeze comportamentul individului spre un stil de viață sustenabil.

Vă invităm, așadar, să susțineți EFdeN la  http://bit.ly/voteazaEFdeN ! Veți fi, astfel, părtașii unui proiect cu vizibilitate internațională care demonstrează că România merită să se afle pe harta mondială a inovației!

Adaptăm o casă solară eficientă energetic în puncte cheie ale orașului, făcând un pas sustenabil către natură.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog