RDW

Liderii de opinie din jurnalism, social media și societate civilă se alătură misiunii TEDx Bucharest 2013

2013-10-281

Cea de-a cincea ediție a conferinței  TEDx Bucharest, organizată pe data de 9 Noiembrie la Auditorium Pallady, se va bucura anul acesta de prezența a 20 de vorbitori cu adevărat speciali, lideri în domeniile lor sau posesori ale unor experiențe de viață inspiraționale.

Din rândul acestora, menționăm pe:

 • Excelenta Sa, Martin Harris,  Ambasadorul Marii Britanii în România –  Înainte de a ocupa această funcție a fost consultantul guvernului Britanic pe problema tărilor din fosta Uniune Sovietică precum și Afganistan și Pakistan.
 • Dorin Ștefan – DSBA – unul dintre cei mai importanți arhitecți români,  membru fondator a Societății Arhitecților Români, vicepreşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România (din 2002)
 • Florin Georgescu, doctor în psihologie și fondatorul asociației ”Tandem” și a clubului sportiv ”Tandem Arena”. In 2012 a condus turul ciclist în tandem de la Arad la Londra, pentru a sprijini românii participanți la Jocuile Paralimpice, el însuși fiind nevăzător de mai bine de 20 ani
 • Grigore Leșe – Doctor in Muzica, etnomuzicolog si profesor la Facultatea de Litere a Universității din București. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați intepreți români ai cantecelor tradiționale străvechi românești, pe scenele noastre și internaționale.

dar și alți vorbitori de valoare, alcătuind o listă de 20 momente speciale.

Ediția de anul acesta a TEDxBucharest beneficiază și de spriinul unor oameni de marcă din domenii precum jurnalism, blogging sau societate civilă.  Selectați ca și ambasadori TEDxBucharest 2013, aceștia vor transmite mai departe publicului larg mesajul lor de schimbare, în spiritul ideii “Make it Happen

Cei 9 ambasadori TEDxBucharest 2013 au folosit mijloace inedite pentru ca mesajele lor sa îi inspire pe fanii TED. Ambasadorii de anul acesta sunt:

 • Ionut Boniu- Redactor Șef – Forbes
 • Claudiu Șerban- Manager General – Capital
 • Alex Giboi- Director General – Agerpres
 • Fundația Mai mult Verde, reprezentată de Doru Mitrana – Directorul fundației
 • Fundația Oricum.ro, reprezentată de Daniela Ștefănescu
 • Fundația Calea Victoriei reprezentată de Sandra Ecobescu- Președintele fundației
 • Fundația Beneva, reprezentată de Iulian Văcarean- Fondatorul fundației
 • Fundația București Optimist, reprezentată de Cristian Vasile
 • Cristian Chinezu- Blogger

Nu cred că am fi putut beneficia de sprijinul unor persoane mai potrivite în efortul nostru de a inspira lumea în spiritul ideii de Make it Happen”. Cu toții suntem foarte bucuroși de implicarea ambasadorilor, care sunt exemplele perfecte ale valorilor noastre și a ceea ce încercăm să le transmitem oamenilor.”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2013.

Cei 9 ambasadori TEDx Bucharest 2013 și-au ales propriile mesaje inspiraționale în spiritul idei Make it happen, pe care le vor transmite mai departe publicului și astfel vor da un exemplu în societate despre ce înseamnă voința și ambiția necesară pentru a dobândi succesul.

Înscrierile se pot face pe site-ul TEDx Bucharest (www.tedxbucharest.ro), până la data de 08 Noiembrie 2013, iar prețul unui bilet anul acesta este de 100 USD.

 

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog