RDW

Vineri se aprind nocturnele la Cluj Arena pentru ExpoConferinta ARThitecture!

ARThitecture

Vineri, 15 noiembrie, arhitecti din intreaga tara se reunesc la Cluj Arena sa isi impartaseasca  experientele din cariera si  sa le anticipeze pe cele care vor urma. ARThitecture este punctul de intalnire pentru dezbateri cu privire la calitatea mediului construit intr-un mediu extensiv. Prin tematica ne propunem sa aflam care sunt cele mai inalte standarde la care poate ajunge posibilul si tangibilul in Romania, cat si in strainatate.

Programul conferintei va cuprinde prezentarile celor noua speakeri, vizite in zona expozitionala şi un tur al Stadionului Cluj Arena prezentat de arh. Serban Tiganas. Cluj Arena este o lucrare reprezentativa pentru cea mai buna arhitectura din lumea intreaga, fapt declarat si de catre Mark Kushner, presedinte Architizer.  Astfel, participantii vor avea ocazia sa patrunda in celelalte spatii, inaccesibile publicului larg si sa afle mai multe informatii direct de la autorul lucrarii, Serban Tiganas.

Toshihiro Kutoba este keynote speaker-ul acestei editii. El ne va prezenta trei dintre cele mai impresionante proiecte ale sale: Urban Composition – Switzerland, Kaohsing Pop Music Center – Taiwan şi Cruise Service Center – Taiwan.

Informatii despre toti speakerii acestei editii: Serban Tiganas, Manuela Casado, Claudiu Toma, Alexandra Stoica, Gabriel Rosca, Vlad Sebastian Rusu, Adrian Soare si Radu Prata gasiti aici: http://arthitecture.ro/the-conference/speakers/

 

Ne vedem vineri, 15 noiembrie, incepand cu orele 13 la Cluj Arena. Accesul se face la intrarea oficiala, dinspre linia de tramvai.

Eveniment sustinut de OAR, Chic Ville, Euro GSM, Starbucks si Crazy Café – Bistro & Showroom

Partener Principal: Reynaers Aluminuium.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog