RDW

Cât timp va mai fi Dâmbovița un canal de beton?

Conferința de presă la Romanian Design Week

Vineri 23 mai, ora 12:00, sunteți invitați la Romanian Design Week (Palatul Camerei de Comert în Centrul Vechi pe Str. Ion Ghica nr 4) să participați la conferința de presă pe tema integrării Dâmboviței în spațiul public al Bucureștiului.

În cadrul evenimentului, Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Space Syntax România vor propune autorităților publice transformarea Dâmboviței dintr-un canal de beton într-un coridor verde și totodată în cel mai mare spațiu public care traversează Bucureștiul de la Vest la Est. Vor fi prezentate concepte ce pot fi transformate în proiecte cu finanțare prin fonduri UE in perioada 2014 -2020.

Sunt invitați la eveniment arhitecți, designeri, ingineri, jurnaliști, societate civilă, autorități publice.

Cu această ocazie vor fi anunțați și câștigătorii concursului internațional de design ECO-ARHIPELAG – insule plutitoare pentru Dâmbovița între Biblioteca Națională și Pod Unirea. În concurs s-au înscris designeri, artiști și arhitecți din Canada, Mexic, Germania, Rusia, Ucraina, România, iar cele mai bune cinci instalatii vor fi realizate și amplasate pe Dâmbovița începând din această vară.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog