RDW

Revista „Arhitectura” vă invită joi, 5 noiembrie 2015, la evenimentele de lansare a celor mai recente numere:

afise-lansari-arhitectura

Numărul 3/2015 MATERIALE ȘI MATERIALITĂȚI – în București, cu începere de la ora 16:00 la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România, Strada Jean Louis Calderon, 48.

O parte dintre autorii care au alcătuit dosarul tematic şi au scris articolele din rubricile permanente ale revistei vor prezenta experiențele și opiniile lor în cadrul unei dezbateri libere moderate de arh. Emilia Ţugui și redactorul-şef arh. Monica Lotreanu, ce îi are ca invitați pe: arh. Augustin Ioan, arh. Anca Sandu Tomașevschi, arh. Alexandra Mihailciuc, arh. Aurora Târşoagă, arh. Mihai Toader-Pasti și criticul de artă Mihai Plămădeală.

Numărul 3/2015 a fost finanțat cu sprijinul Ministerului Culturii.

Numărul 4-5/2015 DIGITALISM – în Timișoara, de la ora 21:00, la Cafeneaua D’arc, Piața Unirii 5. Evenimentul este susținut de arh. Cristian Blidariu, arh. Zoran Popovici, arh. Bogdan Zaha și redactor Simina Stan.

Acesta are loc în cadrul Seri(i)lor D’arc organizate de Asociația de la 4 (Asociația studenților arhitecți din Timișoara).

DIGITALISM este un proiect editorial co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Revista „Arhitectura” apare cu sprijinul financiar al Uniunii Arhitecților din România, din Fondul Timbrul Arhitecturii.

Comments

comments

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog