RDW

2016 este anul în care casa inteligentă va fi vedetă

life-evolution

Industria hi-tech este într-o continuă schimbare și încet, majoritatea, ne îndreptăm către ”tehnologia inteligentă”. Va fi un lucru obișnuit pentru clienții dumneavoastră să folosească tableta sau telefonul pentru a controla încălzirea locuinței și celelalte sisteme smart, fie că se află în vacanță sau la birou.

Lumea este în schimbare, energia și confortul devenind din ce în ce mai importante pentru viața noastră de zi cu zi și implicit pentru persoanele interesate să își achiziționeze o locuință în viitorul apropiat.

Casa inteligentă va transforma stilul de viață al oamenilor pentru totdeauna.

Tehnologia de ultimă generație se răspândește cu rapiditate, creează dependență, iar în următorii ani va fi integrată peste tot în viețile noastre. Casa inteligentă este acum mai accesibilă, iar în următoarea perioadă această soluție de automatizare va avea o creștere semnificativă în zona caselor rezidențiale și a spațiilor de birouri.

Integrarea tehnologiei de casă inteligentă – încă din faza de concept

Tehnologia casei inteligente nu mai este doar pentru cei tineri, înstăriți și educați, generații mai în vârstă adoptă mult mai rapid tehnologii inteligente de control a temperaturii. Cei care își achiziționează case sunt în cea mai mare parte atrași de sistemele securitate și temperatură inteligente.

Astfel, acesta este momentul oportun pentru arhitecți, designeri sau constructori să ofere mai multă atenție experiențelor pe care le vor trăi în noile locuințe proprietarii și să se adapteze noilor tendințe.

Un astfel de sistem de automatizare va crește în mod semnificativ valoarea unie locuințe și va îmbunătăți stilul de viață al locatarilor. Beneficiile casei inteligente sunt numeroase și variază în funcție de gradul de automatizare al casei.

Arhitecții trebuie să ia în considerare instalarea unei infrastructuri pentru tehnologia inteligentă încă din faza de proiect.

Ce anume face o casă inteligentă?

Întregul concept de ”casă inteligentă” evoluează și industria caută o definiție care să includă sisteme integrate complexe pentru: controlul sunetului, controlul încălzirii, controlul jaluzelelor, controlul securității, controlul luminii și control de la distanță.

În România, LifeEvolution poate să echipeze orice proprietate cu cele mai inovative tehnologii de pe piață. Se lucrează îndeaproape cu arhitecți din toată România oferindu-le consultanță în ceea ce privește alegerea sistemelor potrivite și planificarea instalării pentru fiecare proiect.

Consultanții specializați vor lucra alături de dumneavoastră pentru a găsi soluții perfecte și integrarea tehnologiei de ultimă generație în jurul designului pe care l-ați gândit.

Pentru a experimenta toate aceste automatizări ale casei inteligente, dar și soluții personalizate pentru proiectul dumneavoastră, vizitați singurul showroom interactiv din zona Transilvaniei.

 

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog