RDW

Abonamente aniversare CX la revista „Arhitectura”

arhitectura-primul-nr

Vineri 26 februarie 2016, Uniunea Arhitecților din România a sărbătorit printr-un simpozion organizat în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din București 125 de ani de la înființarea Societății Arhitecților Români, prima organizație profesională a arhitecților din România modernă cu activitate continuă peste decenii. SAR își stabilise printre obiectivele breslei  o revistă de arhitectură, țel atins după 15 ani, când vede ”lumina tiparului” primul număr, ianuarie-februarie 1906 al „Revistei Române de Artă – Arhitectura”.

Redacția actualei reviste a Uniunii Arhitecților din România a avut inițiativa de a marca această aniversare printr-un produs publicistic de colecție: Numărul 1/1906 al revistei.

Redacția va oferi un exemplar gratuit celor care se abonează la revista „Arhitectura” pe anul 2016, ca semn că vrem să împărtășim cu cititorii fideli acest moment de aniversare a unei publicații culturale de „patrimoniu”. Precizăm că de acest exemplar vor beneficia primii 110 abonați pe anul în curs, un abonament „CX” pentru fiecare an de existență al revistei. Prețul unui abonament este 85 de lei, iar pentru studenți și pensionari 50 de lei. Modalitatea de abonare este prezentată în revista tipărită și pe site-ul www.arhitectura-1906.ro.

Sponsor:

alplan

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog