RDW

Ioan Mincu. De la desenul de arhitectură la opera finită

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi sâmbătă, 12 martie 2016, începând cu orele 12.00, la conferinţa Ioan Mincu. De la desenul de arhitectură la opera finită în expoziţia Colecţia de Artă Veche Românească. 150 + (intrarea din Str. Ştirbei Vodă nr 1-3). Conferinţa va fi susţinută de arhitectele Andreea Pop şi Ioana Petrescu, alături de Elena Olariu, şef Secţie Arte Grafice a MNAR.

În deschiderea conferinţei se va prezenta conceptul editorial care a stat la baza publicării primului volum din repertoriul desenelor de arhitectură realizate de Ioan Mincu, publicat de Editura Muzeul Național de Artă al României la finalul anului 2015. Întâlnirea are loc în expoziţia Colecţia de Artă Veche Românească. 150 +, deoarece aceasta valorifică ineditul fond artistico-documentar realizat de Alexandru Odobescu şi Henri Trenk, dezvăluind şi povestea Colecției de Artă Veche Românească a muzeului.

Participarea se face pe bază de programare la telefon 314.81.19 sau prin e-mail la programari@art.museum.ro. Se plăteşte biletul de acces în expoziţie (10 lei). Ulterior conferinţei se poate vizita expoziţia Colecţia de Artă Veche Românească. 150+, care este deschisă până pe data de 31 martie 2016.Repertoriu Ioan Mincu cover final inko

 

 

 

 


Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog