RDW

O noua editie a Expo Conferintei de Arhitectura Peisagistica si Infrastructura Urbana LAUD, la Bucuresti

cover-expoconf

logo
O nouă ediție a Conferinței Internaționale de Arhitectură Peisagistică și Infrastructură Urbană – LAUD va avea loc la București pe 14 iunie.
expoconf
LAUD București este dedicată arhitecturii peisagistice și infrastructurii urbane, proiectelor de regenerare urbană, design-ului urban.
La conferință vor participa peste 200 de arhitecți peisagiști, specialiști în urbanism, arhitecți șefi ai marilor orașe, dar și companii profilate pe soluții în peisagistică, design, planificare, dezvoltare urbană.
Pentru a nu rata șansa de a participa la LAUD București,
înregistrați-vă online aici.
Programul conferinței cuprinde trei sesiuni plenare tematice (”Proiecte de peisagistică – orașe & comercial & rezidențial”, ”Regenerare și infrastructură urbană”, ”Vechi și Nou – regenerare culturală”, un Master Class pe tema ”Orașe Verzi” – susținut de cunoscutul arhitect peisagist olandez Niek Roozen și două mese rotunde care vor aborda subiectele ”Regenerare urbană în România, Polonia și Ungaria” și ”Calitatea Spațiului Construit în România”.
Program
Master Class-ul dedicat ”Orașelor Verzi” are loc cu sprijinul Ambasadei Olandei în România.

LAUD București va găzdui și o sesiune de prezentări, sub genericul CONTRACTOR, dedicată companiilor din domeniu, inginerilor, urbaniștilor, investitorilor și dezvoltatorilor. CONTRACTOR este un bun prilej pentru profesioniști și antreprenori de a dezvolta noi parteneriate sau colaborări, de a fi la curent cu ultimele noutăți și tendințe din industrie.

INSCRIERE COMPANII

Comments

comments

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog