RDW

Spectacolul constructiilor de sticlă, la INGLASS București

inglass01

Arhitecți de prestigiu, premiați ai celor mai importante competiții mondiale de arhitectură, vor fi speakeri invitați la cea mai importantă Expo Conferință dedicată arhitecturii și ingineriei sticlei – INGLASS București.
inglass02
INGLASS București va avea loc pe 14 iunie și va aduce în fața celor peste 200 de participanți deja înscriși cele mai inovative soluții de proiectare și tehnice din industria construcțiilor în sticlă.
Pentru a nu rata șansa de a participa la INGLASS București,
înregistrați-vă online aici.
Conferința, dedicată arhitecților, inginerilor, producătorilor și procesatorilor de sticlă, beneficiarilor, are un program complex și este structurată pe trei secțiuni având următoarele teme: ”Clădiri înalte – sticlă și structuri”, ”Sticla în arhitectură – orașe, clădiri comerciale, clădiri rezidențiale”, ”Design în arhitectură. Software. Printing. Arhitectură parametrică”.
Program
Un punct de mare atracție al INGLASS București va fi Master Class-ul pe care îl va susține arhitectul Tetsuo HARADA, senior Manager al Takenaka Corporation, autorul celei mai înalte clădiri din Japonia – Abeno Harukas, un zgârie nori din sticlă înalt de 300 de metri.
inglass03
Prestigiosul oaspete japonez va participa cu o prelegere și la Conferința inspirațională internațională despre viitor în arhitectură și urbanism – NEW CITIES, care va avea loc pe 13 iunie, la Teatrul Național București.

INGLASS București va găzdui și o sesiune de prezentări, sub genericul CONTRACTOR, dedicată companiilor din domeniu, inginerilor de structuri, investitorilor și dezvoltatorilor. CONTRACTOR este un bun prilej pentru profesioniști și antreprenori de a dezvolta noi parteneriate sau colaborări, de a fi la curent cu ultimele noutăți și tendințe din industrie.

INSCRIERE COMPANII

Comments

comments

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog