RDW

Reciclează și Creează!

Scopul proiectului “Reciclează şi Creează!” este acela de a îndemna toţi studenţii să fie creativi şi ecologişti în acelaşi timp. Să privească în jurul lor şi să găsească o întrebuinţare frumoasă şi utilă pentru toate materialele care zac aruncate peste tot în jurul nostru.

Având în vedere faptul că planeta noastră este într-o permanentă degradare, trebuie să încercăm să reducem pe cât posibil acest proces şi să găsim mereu soluţii noi. Este în acelaşi timp o modalitate practică şi constructivă pentru a interacţiona unii cu ceilalţi şi pentru a ne dezvolta creativitatea.

Obiectivul acestui proiect este realizarea de piese decorative, cu utilitate cât mai variată, folosind materiale reciclate uşoare, iar piesele finale să poată fi expuse pe panouri verticale, fără să fie nevoie de intervenţii care să implice deteriorarea acestora.

Este destinat tuturor studenţilor Facultaţii de Arhitectură, pentru că ne dorim ca implicarea şi preocuparea nostră pentru mediu şi artă sa fie începutul unui nou mod de a folosi resursele din jurul nostru, de a deveni mai economi şi mai practici.

Proiectul este lansat pe data de 5 martie şi se desfasoară până pe data de 27 Aprilie, timp în care toţi studenţii interesaţi de proiect vor putea să lucreze la piesele pentru expoziţie şi vor putea să interacţioneze cu organizatorii proiectului pentru eventualale întrebări şi idei.

Strângerea tuturor pieselor se va face pe data de 27 Aprilie la sediul ASASH (sala 607), urmând ca până pe 04 Mai să fie pregătite toate panourile pentru expoziţie.

Acest proiect este realizat de stud.arh. Alexandra MOTORGA si susţinut de ASASH.

Pentru mai multe detalii depre proiect puteţi accesa blogul   

ASASH: http://asociatiasash.blogspot.com/, pagina de facebook ASASH:http://www.facebook.com/asash.info,

sau direct la telefon: 0761 650 034 ; 0746 395 700 – stud.arh. Alexandra MOTORGA

 

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog