RDW

Revista Arhitectura pe iPad

arhitectura-pe-ipad

Revista Arhitectura poate fi citită acum și pe cel mai de succes dispozitiv mobil al momentului. Versiunea electronică a revistei poate fi cumpărată, chiar înainte de apariția ediției tipărite, de orice posesor de iPad din România sau din străinătate.

Prețul unui număr este de 2,99 euro – mai mic decât prețul ediției tipărite, iar cititorii au posibilitatea să achiziționeze și abonamente care, în schimbul a 7,99 euro, le permit să descarce 3 numere ale publicației.

Revista Uniunii Arhitecților din România ajunge la deținătorii de iPad prin intermediul aplicației eChiosc, dezvoltată de Ascend NetSolution. Tot ce trebuie să facă un posesor de iPad este să caute aplicația eChiosc în App Store și să o descarce gratuit sau să acceseze acest link direct. După instalare, cititorului nu-i mai rămâne decât să caute în rafturile virtuale ale eChioscului revista Arhitectura și să achiziționeze edițiile dorite. Pentru fiecare număr din revistă este disponibil și un preview gratuit, prin intermediul căruia vizitatorii eChioscului pot vedea sumarul revistei.

Utilizatorii de iPad vor avea la dispoziție, în lunile următoare, tot prin intermediul aplicației eChiosc, nu doar numerele curente, ci și întreaga arhivă a revistei din anul 2011, putând astfel achiziționa toate numerele realizate de noua echipă redacțională a revistei.

Revista poate fi citită pe toate modelele de iPad cu iOS 4.3 sau superior, iar conexiunea la internet e necesară doar în momentul descărcării revistei, ulterior aceasta putând fi citită oriunde, fără a avea nevoie de acces la internet.

 

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog