RDW

EFdeN, reprezentanta României în finala Solar Decathlon Europe 2014, cea mai prestigioasă competiție de arhitectură și tehnologii integrate la nivel mondial, se lansează în mod oficial!

efden

EFdeN, echipă multidisciplinară de studenți voluntari, a încheiat etapa de proiectare a casei solare a cărei construcție va debuta la începutul anului viitor și care va fi expusă în lunile iunie-iulie 2014 în satul solar de pe domeniile Palatului de la Versailles. Care este conceptul cu care EFdeN vrea să impresioneze juriul francez? Propunem o locuință solară inteligentă destinată mediului urban, cu posibilitatea de dezvoltare în sistem înșiruit, dar și pe verticală, care va inova în domeniul eficienței energetice prin integrarea în interiorul prototipului a unui spațiu verde multifuncțional.

Astfel, pe 3 octombrie, la Biblioteca Națională Română, într-o companie de prestigiu conturată de reprezentanții forurilor de conducere a universităților partenere, UTCB, UAUIM și UPB, de autorități și jucători importanți din domeniile implicate în proiect, EFdeN va face primii pași în aria inovației românești. Evenimentul va avea loc in sala „Mircea Eliade” începând cu ora 9:30. Dacă doriți să participați la aceasta lansare și să aflați mai multe detalii despre această inițiativă unică în mediul academic românesc, puteți trimite o solicitare la office@efden.org.

În avanpremieră, vă punem la dispoziție o imagine a prototipului EFdeN, o primă imagine cu locuința care se dorește a schimba stilul de viață urban pentru o dezvoltare sustenabilă a societății.

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog