RDW

Speakeri inspirationali si smart networking la cea de-a 5a editie din România: TEDxBucharest – Make it Happen

TEDxBucharest-2013-v1

Organizată sub licența TED, conferința TEDxBucharest revine în acest an cu cea de a cincea ediție, care va avea loc pe data de 9 Noiembrie in București, la Auditorium Pallady. În fața publicului din România vor apărea 20 de speakeri si performeri români și internaționali, venind din țări precum Marea Britanie, Norvegia, Bulgaria sau România, care sunt prezinta o experiență de viață unică și sunt reprezentativi în domenii precum Economie, Sporturi extreme, IT&C, Arta digitală, Drept, Jurnalism, Arhitectură sau Implicare Sociala.

 

Printre speakerii TEDx Bucharest 2013 se numără:

  • Paul Radu, unul dintre cei mai premiați jurnalisti români de investigație, Knight International Fellow și fondator al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație. A condus departamentul de investigatie al Evenimentului Zilei și a colaborat cu BBC News Night, ABC News 20/20, NBC și CBS. Acum dezvoltă un proiect special de investigație, la nivel internațional.
  • George Popescu, co-fondator al start-upului Boston Technologies, unul din cele mai promițătoare 500 start-up-uri din SUA conform revistei Inc.
  • Yana Buhrer Tavanier, TED Fellow și activistă pentru drepturile omului. Câștigătoare a multiple premii și distincții, este de asemenea un jurnalist care depune eforturi considerabile pentru a demasca tratamentul inuman acordat copiilor și adulților cu dizabilități intelectuale și de sănătate mintală din zona Balcanilor.
  • Karina Hollekim, schioare recunoscută și temerară în sporturi extreme precum BASE jumping si skydiving, posesoarea unei povești de viață incredibile.
  • Simina Tanasescu, specialist român recunoscut la nivelul U.E. în drept constituțional.
  • Dragos Dubina, student la psihologie devenit instructor de sporturi montane și ghid naţional de turism, dar și explorator ale unor tinuturi îndepărtate…dar si alte persoane cu adevărat speciale.

 

Anul acesta așteptăm în jur de 800 de fani TEDx care vor asculta poveștile impresionante ale unor oameni deosebiți. Ca și anii trecuți publicul care participă la conferințele TEDx este format din oameni frumoși, curioși, care contribuie și sunt implicați în comunitatea din care fac parte. Ei sunt interesați de exemple autentice de succes ale românilor sau de poveștile out-of-the-box ale invitaților internaționali și privesc TEDx ca pe un factor de schimbare.”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2013.

 

Fiecare dintre speakerii prezenți la eveniment va ține un discurs de maximum 18 minute, majoritatea acestor discursuri fiind susținute in limba engleză. Toate prezentările din cadrul evenimentului vor fi preluate ulterior și disponibile pe platforma video a evenimentelor TEDx, ce se desfășoară în peste 60 de țări anul acesta.

 

Înscrierile se pot face pe site-ul TEDx Bucharest (www.tedxbucharest.ro), până la data de 08 Noiembrie 2013, iar prețul unui bilet anul acesta este de 100 USD.

 

Printre partenerii care sustin acest eveniment in 2013 se numara BRD Groupe Societe Generale, Petrom, Pepsico, Grolsch, The Public Advisors, precum si Adevarul, ca Partener Media Strategic.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog