RDW

Wienerberger România a selectat PRAIS Corporate Communications pentru consultanţă în comunicare

Wienerberger Sisteme de Cărămizi, lider naţional în piaţa de zidărie, a desemnat, în urma unui proces de selecţie, compania PRAIS Corporate Communications pentru servicii de consultanţă în comunicare.

“Ne-a convins experienţa îndelungată, creativitatea, precum şi perspectiva actuală a echipei PRAIS asupra dinamicii pieţei de materiale de construcţii din ţara noastră. Avem o viziune comună asupra modului în care vom răspunde aşteptărilor clienţilor şi partenerilor, comunicând despre calitatea şi inovaţia produselor noastre, eficienţa lor energetică, precum şi despre implicarea activă a echipei noastre în proiecte comunitare. Acestea sunt premisele pozitive care stau la baza colaborării noastre”, a declarat Corneliu Fecioru, membru în Consiliul de Administraţie al Wienerberger Sisteme de Cărămizi, Vânzări şi Marketing.

Suntem fericiţi şi onoraţi de încrederea acordată de Wienerberger România. Pe parcursul celor 18 ani de când am înfiinţat PRAIS, am avut şansa să dezvoltăm vaste competenţe PR şi în domeniul industriei construcţiilor. Toată experienţa acumulată în acest domeniu este din acest an la dispoziţia partenerului nostru”, a declarat Silvia Bucur, Director General PRAIS Corporate Communications.

–        Sfârşitul comunicatului de presă –

Despre Wienerberger

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deține trei unități de producție la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unități de acest tip din piață. Fabricile sunt localizate în Gura Ocniței – Dâmbovița, Sibiu și Triteni – Cluj. Wienerberger, cel mai mare producător global de cărămizi, a intrat pe piața din România în anul 1998 și este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul producţiei de materiale de construcții. Principalele produse sunt sistemele de zidărie din gama Porotherm și Terca. Wienerberger AG deține poziția de lider pe piața de țiglă ceramică din Europa prin brandurile Koramic și Tondach, și este numărul unu pe piața de pavele de beton din Europa Centrală și de Est, prin brandul Semmelrock. Wienerberger AG este unul dintre cei mai importanţi producători pe sisteme ţevi prin companiile Pipelife, unul dintre liderii mondiali în producția de sisteme de țevi de plastic şi Steinzeug Keramo, cel mai mare producător european de ţevi ceramice.

www.wienerberger.ro

Despre PRAIS Corporate Communications

PRAIS Corporate Communications este o companie de consultanță specializată în comunicare corporativă, de brand şi de marketing social înființată în anul 1996. De-a lungul celor 18 ani de existenţă, PRAIS a iniţiat şi dezvoltat peste 2.500 de de proiecte, campanii şi evenimente PR, a creat şi implementat 18 programe naţionale CSR. Compania are astăzi un portofoliu reprezentativ de clienți anuali, companii multinaționale și importante asociații industriale, derulează şi coordonează la nivel european o serie de proiecte, face export de servicii PR. Recunoașterea creativităţii, metodologiilor şi standardelor proiectelor create şi dezvoltate de firma PRAIS în aceşti ani este reprezentată şi de cele 7 premii locale şi internaţionale acordate de prestigioase organizaţii, precum IPRA Awards sau Romanian PR Awards.

www.prais.ro

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog