RDW

Câștigătorii premiilor pentru design 2014

square-logo-with-text-vertical-hires-2

International A’ Design Award & Competition anunţă cele mai bune designuri din 2013 – 2014 la toate categoriile de design

A’ Design Award & Competition (designaward.com), competiţia internațională de design cu cele mai multe și mai răspândite premii în întreaga lume, a anunţat rezultatele concursului din 2013-2014: 758 de câștigători din 77 de țări la 74 de categorii diferite de design. Înscrierile au fost evaluate cu atenție de către un juriu influent la nivel internaţional, format din experţi recunoscuţi, membri proeminenți din mass media, profesioniști în design creativ și antreprenori cu experiență, care, în timpul votării, au analizat fiecare înscriere cu multă grijă și maximă atenție la detalii.

Entuziaștii, pasionații de design și editorii din întreaga lume sunt invitaţi să se lase inspiraţi de noi designuri și să descopere cele mai recente tendințe în artă, arhitectură și tehnologie vizitând galeria online a câştigătorilor A’ Design Awards’ la adresa http://www.designmag.org, care prezintă toate designurile de top premiate în ediţia 2013-2014 International A’ Design Competition, precum şi lucrări premiate anterior în anii precedenţi. Editorii și pasionaţii de design se pot bucura şi de interviuri cu designeri premiaţi la adresa http://www.design-interviews.com.

Cinci niveluri de distincţie pentru designuri de top

Rezultatele A’ Design Competition sunt anunţate în fiecare an pe 15 aprilie. Cele mai bune produse, proiecte și servicii din toată lumea, care demonstrează design superior, tehnologie și creativitate, sunt recompensate cu premiul A’ Design Award, simbolul excelenței în design și inovație. Există cinci niveluri diferite de distincție: premiile de platină, aur, argint, bronz și fier A’ Design Award sunt distribuite anual la toate categoriile de design. Designeri, companii și instituții din toate țările sunt invitate anual să ia parte la decernarea lor prin nominalizarea celor mai bune lucrări, proiecte şi produse în categoriile de premiere.

Premiile A’ Design Awards se atribuie pentru Design Spaţial (Arhitectură, Design Interior, Design Urban şi Design de Landsaft), Design Industrial (Design de produs, Design de aparate, Design de vehicule şi Design de maşinării şi utilaje), Design în Comunicare (Design Grafic, Design interacţional şi Marketing Design), Design Vestimentar (design de îmbrăcăminte, accesorii şi încălţăminte), Design de Sisteme (design de servicii, strategie, calitate & inovaţie), precum şi pentru Realizări în Artă & Literatură.

Promovare gratuită pentru premiaţi

Laureaţii sunt invitați să participe la strălucitoarea ceremonie de a galei nocturne de premiere în Italia, unde vor fi chemaţi pe scenă să li se înmâneze trofeele, diplomele și anuarele. Câștigătorilor li se mai oferă şi spațiu exclusiv în expoziţia „cele mai bune designuri ale anului“, care prezintă lucrările lor în Italia. Laureaţii au, de asemenea, dreptul de a primi premiul „A’ Design Prize“.

Premiul pentru design oferă medaliaţilor o serie cuprinzătoare de sevicii extrem de râvnite în scopul de a-i ajuta în la diseminarea lucrărilor lor în rândul unei viitoare audiențe internaționale mai numeroase. În plus față de trofeu, diplomă şi anuar, Premiul pentru design include servicii de PR și marketing, cum ar fi traducerea lucrărilor premiate în zeci de limbi, pregătirea și distribirea comunicatelor de presă, licență pe viaţă de folosire a logo-ului de laureat, campanie de relații publice pentru câștigători și comunicarea lucrărilor premiate către mii de reprezentanţi din mass media.

Competiţia 2014-2015 a început!

Cu toate că Ediţia 2013- 2014 s-a încheiat, înscrierile pentru competiţia 2014 – 2015 sunt acum deschise; designerii, artiștii, arhitecții și companiile intersate se pot înregistra şi îşi pot depune lucrările la adresa http://www.adesignaward.com, unde pot fi obținute informații suplimentare privind concursul de design, precum criteriile de evaluare, date cheie, lista membrilor juriului, formularele de înscriere și recomandări de prezentare.

 

Despre A’ Design Award & Competition

Premiile pentru design A’ Design Awards au fost create în scopul de a creşte gradul de conștientizare a bunelor practici și principii din design. Scopul final al A’ Design Award & Competition este de a oferi stimulente puternice designerilor, companiilor şi brandurilor din toate țările ca să creeze produse, servicii și sisteme mai bune, de care să beneficieze întreaga omenire.

Prin urmare, A’ Design Award & Competition scoate în evidență și promovează designeri și branduri ce creează produse și proiecte care oferă la nivel mondial o valoare suplimentară, un grad crescut de utilitate, o nouă funcţionalitate, estetică superioară, eficiență excepțională, durabilitate îmbunătățită și performanță remarcabilă. Află mai bune despre A’ Design Award & Competition la adresa http://www.premiulpentrudesign.com/.

 

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog