RDW

Expoziţia de fotografie „Flashback – Comunismul în imagini“ de Florin Andreescu, organizată de Institutul Cultural Român Budapesta

flashback

Luni, 14 aprilie 2014, ora 18.00 Institutul Cultural Român Budapesta inaugurează la sediul său programul de manifestări culturale dedicate aniversării a 25 de ani de la căderea comunismului prin vernisajul expoziţiei de fotografie „Flashback – Comunismul în imagini“, de Florin Andreescu. Imaginile selectate de autor din arhiva personală compun un complex mozaic alb-negru al unei Românii de o vitalitate extraordinară.

Expoziţia de la sediul Institutului Cultural Român Budapesta (1146 Budapesta, Str. Izsó, nr.5) va fi deschisă publicului în perioada 14 aprilie – 20 mai 2014.

Florin Andreescu

S-a născut la 20 octombrie 1962,la Ploieşti. Este membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi (AAF), Artist al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică, iar până în 1998 a fost asistent universitar la catedra de „Multimedia” din cadrul Academiei de Teatru şi Film, Bucureşti şi titularul cursurilor de “Procesare de imagine” şi “Tehnica video şi aplicaţii multimedia”. Din 1999 a pus bazele editurilor Ad Libri şi Ad Stock, specializate în editarea de albume fotografice şi cărţi turistice. Este autorul unor importante albume de fotografie şi coordonatorul seriei de ghiduri „Mergi şi vezi” (ajunsă la 9 titluri). Albumele editate în limba chineză „Made in Romania” şi „O amintire fotografică” şi expoziţiile „Memorii fotografice” şi „Sat şi tradiţie” au fost prezentate la Expoziţia Mondială de la Shanghai – China. Numeroase lucrări ale sale au fost selecţionate în reviste de specialitate precum „Minolta Mirror” (1989, 1991) sau „Hasselbald Forum” (1999).

 

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog