RDW

Ceresit Facade Award 2014 – Arhitecți, Ceresit vă provoacă la inovație și creativitate!

CFC_Key_visual_4

Cea mai mare satisfacţie a unui arhitect este să-şi vadă propriile idei premiate şi recunoscute de un juriu internaţional. Tocmai de aceea, Ceresit lansează anul acesta „Ceresit Facade Award 2014“, o competiţie care îşi propune să provoace şi să stimuleze creativitatea şi inventivitatea arhitecţilor europeni. 

 

Tema competiţiei o constituie proiectarea unor faţade unice, remarcabile, atât pentru clădirile rezidenţiale, cât şi pentru cele nerezidenţiale, singura condiţie fiind ca aceste faţade să încorporeze sistemul compozit de izolaţie termică la exterior (ETICS) de la Ceresit.

În această competiţie se pot înscrie atât firmele de arhitectură, cât şi arhitecţii independenţi, iar categoriile în care pot fi înscrise lucrările sunt trei: clădiri rezidenţiale medii, clădiri rezidenţiale mari şi clădiri nerezidenţiale. Criteriul principal de jurizare va fi utilizarea creativă a sistemelor ETICS, astfel încât să se obţină un design unic al clădirii, cu accente puternice pe culori şi texturi. Premiile concursului nu sunt de neglijat, însumând 24.000 euro. În plus, pe lângă Premiul European pentru design ETICS, toate proiectele câştigătoare vor fi prezentate în reviste europene de arhitectură. Mai multe detalii despre competiţia „Ceresit Facade Award 2014” puteţi afla pe www.ceresit.ro şi pe
www.ceresit.com/facade_award_2014

Tencuielile Visage răspund de minune provocărilor concursului Ceresit.

Sunt compatibile şi integrate în sistemele ETICS, asigurând izolare perfectă, durabilitate şi proprietăţi elastice deosebite. Produsele din gama Visage au fost create în 3 mari categorii, reprezentând resursele naturale care pun cel mai bine în valoare designul contemporan: piatră, lemn şi metal.

Inovaţia prin cercetare continuă a dus la dezvoltarea şi îmbunătăţirea produselor Ceresit. O noutate în categoria Visage este tencuiala cu efect de beton arhitectural, Ceresit CT 760. Această tencuială se integrează perfect în sistemul de izolaţie termică al clădirii şi este ideală pentru crearea unei faţade cu aspect brut, nefinisat. Tencuiala arhitecturală Ceresit CT 760 VISAGE este uşor de pus în operă, foarte versatilă şi este disponibilă în trei nuanţe de gri – deschis (Sydney Light), mediu (Chicago Grey), închis (Tokyo Graphite) – precum şi numeroase texturi cu aspect de beton ce sunt menite să vină în ajutorul ideilor inovatoare sau experimentale ale designului arhitectural contemporan.

Nicio idee nu este prea îndrăzneaţă pentru tencuielile Ceresit.

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog