RDW

Curs de specializare în reabilitarea patrimoniului construit la Castelul Banffy din Bonțida

2_4

Între 27 iunie – 11 iulie Fundația Transylvania Trust organizează primul Curs de specializare în reabilitarea patrimoniului construit la Castelul Banffy din Bonțida. Obiectivul acestuia este revigorarea meseriilor tradiționale din domeniul construcțiilor și instruirea în acest domeniu.

Cursul este structurat pe două zile de prelegeri susținute de către profesori renumiți în domeniu și nouă zile de ateliere practice. În cadrul instruirii teoretice participanții vor cunoaște principiile de bază și metodologiile reabilitării patrimoniului construit, iar în atelierele practice de dulgherie și zidărie, studenții vor lua parte direct la lucrările de restaurare ale castelului.

Programul specializării conține și o excursie de studiu, în cadrul căreia se va vizita un monument în curs de restaurare, astfel participanții vor avea ocazia să studieze și alte lucrări de reabilitare.

Înscrierile se pot efectua pe site-ul www.heritagetraining-banffycastle.org prin completarea formularului. Detalii suplimentare se pot cere la numărul de telefon 0264-439858 sau pe adresele de mail: office@heritagetraining-banffycastle.org, office@transylvaniatrust.ro.

 

12 iunie 2014, Cluj-Napoca

1_4 

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog