RDW

Expoconferintele de Arhitectură continua cu noi editii la Bucuresti, Varsovia si Budapesta

Laud-Iunie-2014-(190-of-495)

ABplus Events si Ordinul Arhitectilor au organizat primul eveniment de landscape architecture din Romania

LAUD 2014, primul eveniment de landscape architecture din Romania, a avut loc pe 3 iunie la Athenee Palace Hilton, reunind 180 de arhitecti, peisagisti, arhitecti sefi de orase si companii cu solutii pentru amenajarea spatiilor publice. Castigatorii premiilor internationale recente pentru landscape architecture au prezentat la Bucuresti marile proiecte urbane ale momentului, din Europa si Asia. Va invitam sa vizualizati imagini si testimoniale din cadrul evenimentului. Urmatoarea editie LAUD va avea loc la Budapesta, pe 2 Decembrie.

Speakeri

NEXT EVENTS:

GIS Varsovia 2014 continua pe 22 octombrie seria expoconferintelor internationale de arhitectura organizate de ABplus Events si Asociatia Arhitectilor Polonezi SARP

Dupa evenimentul organizat cu succes la Varsovia pe 4 februarie, INGLASS 2014, ABplus Events si Asociatia Arhitectilor Polonezi SARP continua pe 22 octombrie seria expoconferintelor internationale de arhitectura cu GIS 2014. Printre invitatii celei de-a cincea editii a Expoconferintei Internationale de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS: Nini ANDRADE SILVA, unul dintre cei mai apreciati si premiati arhitecti din lume; Johannes BAAR-BAARENFELS, castigatorul sectiunii “New and Old” la World Architecture Festival Singapore 2013; Dominic HARRIS, laureatul Lighting Design Award 2014; Cristian Santandreu UTERMARK, autorul singurului proiect european premiat in 2014 in Statele Unite de catre International Interior Design Association IIDA.

Muzeul de Fundatie din Zwolle, de Hubert-Jan HENKET, la RIFF 2014, 10-11 noiembrie, Radisson Blu

Hubert-Jan HENKET este castigatorul marelui premiu national de design din Olanda, Dutch Design Award 2013 – Best Exterior. Innobilat cu ordinul Ridder de Orde van de Nederlandse Leeuw, Hubert-Jan HENKET este fondatorul si presedintele de onoare al organizatiei internationale pentru documentarea si conservarea cladirilor si ansamblurilor urbane DOCOMOMO.

INGLASS Budapesta 2014, un eveniment organizat de ABplus Events si Camera Arhitectilor din Ungaria

Cea de-a cincea editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura INGLASS, dedicata arhitecturii sticlei si a fatadelor, va avea loc pe 2 decembrie la Budapesta. INGLASS Budapesta 2014 este un eveniment organizat de ABplus Events si Camera Arhitectilor din Ungaria, avandu-l ca invitat special pe Ósbjørn JACOBSEN, castigatorul Premiului Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana Mies van der Rohe 2013, cu proiectul Harpa.

 

Website: www.ieglass.eu; ieriff.ro; www.iegis.eu

Facebook: https://www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog