RDW

S-a lansat cel mai important proiect cultural din contextul arhitectural timișorean: a_ta 2014

 

panorama 2

Filiala Timiş a Ordinului Arhitecţilor din România a lansat luni, 16 iunie ediţia din 2014 a Anualei Timişorene de Arhitectură, a_ta, cu tema “prezent!”. Evenimentul a avut loc la Casa Artelor, str. Augustin Pacha nr. 8, între orele 18.30-22.00.

Cu ocazia lansării a avut loc şi vernisajul expoziţiei retrospective a_ta 2007-2013, expoziţie ce a prilejuit o privire de ansamblu asupra proiectelor nominalizate şi premiate la ediţiile anterioare ale a_ta, într-o atmosfera specială, în Curtea cu Castan de la Casa Artelor.

a_ta 2014 este un eveniment organizat în parteneriat cu Filiala Teritorială Vest a Asociaţiei Peisagiştilor din România şi Asociaţia Simultan.

Organizarea expozitiei retrospective a venit, pe de-o parte, ca recunoaştere a unui demers important în comunitatea arhitecţilor timişoreni – premierea bunelor practici si publicarea lor către comunitatea intersată, pe de alta parte a marcat tranziţia către o anuală într-un format nou – cu obiective lărgite, orientata spre grupuri ţintă diverse, imaginată ca un dialog continuu, întinsă pe durata a 6 luni.

panorama 1

POSTER

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog