RDW

Zilele Avram Goldfaden

zilele-avram-goldfaden

În perioada 14-17 iunie 2014, la Cinemateca Union (Str. Ion Câmpineanu nr. 21) și la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr.38), vor avea loc Zilele Avram Goldfaden. Programul cuprinde proiecții de filme artistice și documentare (Moștenirea lui Goldfaden, Nu te teme, Jakob!, Și s-au dus ca vântul și Căutându-l pe Schwartz, regizate de Radu Gabrea, Uvertura Gloriei de Max Nossek și Mamele de Joseph Green și Konrad Tom), precum și recitalurisusținute de Hakeshet Klezmer Band din Oradeași Bucharest Klezmer Band.

 

Evenimentul este organizat de ICR, cu sprijinul Arhivei Naționale de Filme – Cinemateca Română, în parteneriat cu Mediaș Central European Film Festival (MECEFF), Departamentul pentru Relații Interetnice al Guvernului României și Federația Comunităților Evreiești.

Zilele Avram Goldfaden fac parte din seria de întâlniri Diagonale, lansată de Institutul Cultural Român din dorința de a dezvolta un dialog despre multiculturalitate și pluralism.

 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

http://www.icr.ro/bucuresti/evenimente/zilele-avram-goldfaden-parintele-teatrului-evreiesc-modern-omagiat-la-bucuresti.html

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog