RDW

Cărămida Porotherm produsă la Tritenii de Jos, Cluj și-a dezvăluit secretele beneficiarilor Casei e4 de la Wienerberger

Vizita fam. Casa e4 la fabrica Triteni, CJ-2

Beneficiarii Casei e4 din cărămidă de la Wienerberger, a cărei construcție a început în luna iunie, în Paradisul Verde, Corbeanca, județul Ilfov, au vizitat fabrica de cărămidă Porotherm de la Tritenii de Jos, județul Cluj. În timpul vizitei, cei patru membrii ai familiei au descoperit tehnologia avansată de producție a cărămizilor Porotherm care vor fi folosite la construirea zidăriei Casei e4, prima de acest fel din sud-estul Europei.

 

Ne bucurăm că împreună cu partenerii noștri, am demarat construcția primei Case e4 din sud-estul Europei, aici în România, pentru o familie care ne împărtășește viziunea și dorește să-și construiască o casă a viitorului eficientă energetic, în armonie cu mediul înconjurător. Vizita la fabrica noastră a fost o ocazie unică pentru a împărtăși membrilor familiei beneficiare detalii despre soluțiile ceramice Porotherm, care reprezintă un element foarte important al viitoarei lor locuințe”, a declaratCorneliu Fecioru, Membru în Consiliul de Administraţie, Vânzări şi Marketing al Wienerberger Sisteme de Cărămizi.

 

Cei patru membrii ai familiei au vizitat linia de producție, asistând la fabricarea cărămizilor care vor sta la baza construcției eficiente energetic și durabile, care va deveni acasă la finalul acestui an.

 

Ne-am dorit dintotdeauna să ne construim o casă durabilă și eficientă energetic și să oferim copiilor noștri o locuință sănătoasă, confortabilă și construită din materiale naturale. La fabrica Wienerberger am aflat despre tehnologia avansată de obținere a cărămizii, care constituie un material de construcție ce ne protejează şi ne oferă un mediu sănătos”, a declarat Adrian Forțescu, beneficiarul primei Case e4 din România.

Casa e4 din cărămidă de la Wienerberger este un model de casă eficientă energetic, care respectă Directiva 31/2010/EU a Uniunii Europene, care devine obligatorie pentru toate țările UE începând cu anul 2020. În cei peste 195 de ani de inovație, Wienerberger a perfecționat soluțiile de zidărie ceramică pe care le produce, astfel încât să se îmbine armonios pentru a crea o construcție unitară, solidă, trainică și eficientă energetic.

 

Conceptul e4 înseamnă eficiență energetică, economie, reducerea impactului asupra mediului, emoție și sănătate. Performantele energetice ale Casei e4 vor fi monitorizate în timp real timp de doi ani, după finalizarea construcției, cu ajutorul unor senzori speciali integrați în sistemul de instalații al construcției.

Partenerii proiectului Casei e4 din cărămidă de la Wienerberger sunt companiile: Rockwool, Bavaria EcoSystems, Tondach, Semmelrock, Pipelife.

 

Mai multe informații despre soluțiile integrate utilizate la construirea Casei e4 sunt disponibile pe www.casae4.ro și www.Facebook.com\WienerbergerRomania.

Despre Wienerberger

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deţine trei unităţi de producţie la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unităţi de acest tip din ţară. Fabricile sunt localizate în Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu şi Tritenii de Jos – Cluj. Wienerberger, cel mai mare producător global de cărămizi, a intrat pe piaţa din România în anul 1998 şi este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul producţiei de materiale de construcţii. Principalele produse sunt sistemele de zidărie ceramică Porotherm şi Terca. Wienerberger AG deţine poziţia de lider pe piaţa de ţiglă ceramică din Europa prin brandurile Koramic şi Tondach, şi este numărul unu pe piaţa de pavele de beton din Europa Centrală şi de Est, prin brandul Semmelrock. Wienerberger AG este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme ţevi prin companiile Pipelife, unul dintre liderii mondiali în producția de sisteme de ţevi de plastic şi Steinzeug Keramo, cel mai mare producător european de ţevi ceramice.

www.wienerberger.ro

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog