RDW

Expoziția de fotografie „România din colț în colț” a artistului fotograf arh. Sebastian Vasiu

Afis-Expo-UAR5mic_1

Uniunea Arhitecților din România și Asociația Exposure, sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România, organizează miercuri, 13 august 2014, ora 17.00, în spațiul expozițional al Centrului de Cultură Arhitecturală al U.A.R., din strada Jean Louis Calderon nr.48, vernisajul Expoziţiei de fotografie „România din colț în colț” a artistului fotograf arh. Sebastian Vasiu.

Evenimentul îşi propune redescoperirea și promovarea României, a locurilor pitorești și a oamenilor autentici ai țării noastre.

Expoziţia va cuprinde imagini reprezentând câteva genuri clasice ale fotografiei cum ar fi: peisaj, portret sau fotojurnalism. Stilul propriu este în zona fotografiei documentare, instantanee sau pasagere, surprinzând peisaje la momente deosebite ale zilei – răsărit și apus – sau ipostaze inedite ale diverselor personaje, beneficiind de tehnica digitală de ‚developare’.

Sebastian Vasiu este membru al: Asociației Artiștilor Fotografi din România – AAFR, Asociației Bucureștiul Meu Drag – BMD, Photosharp, Uniunii Arhitecților din România – UAR, Ordinului Arhitecților din România – OAR Filiala București, The American Institute of Architects – AIA Washington, Architectural Association School of Architecture – AA London, Asociației A|R|A – Arhitectură|Restaurare|Arheologie și Pro Patrimonio.

Laureat al concursului de fotografie Ochiul Magic organizat de Primăria Municipiului București în Mai 2014 și câștigător al premiului de notorietate al concursului de fotografie de portret Simeze Pe Roți organizat de AnziSoft și Revista Foto4All împreună cu Școala de Fotografie Freelancer și RATB, a mai expus lucrări în cadrul: Expoziției Marea Hoinăreală -2013 și al Expoziției Labyrinth – iulie 2014 – care mai este încă pe simeze în aceste zile.

Mai multe informaţii despre autor precum și portofoliul fotografic le puteţi găsi la: www.aafro.ro/membri/sebastian-vasiu sau pe pagina de fotografie de pe Facebook: www.facebook.com/sebastiaen.photography .

Locația va putea fi vizitată în perioada 13-29 august 2014 la Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR, strada Jean Louis Calderon nr. 48, de luni până joi, între orele 10.00 – 16.00, și vinerea între orele 10.00 – 14.00, intrarea fiind liberă.

 

___________________________________________________________________________

Parteneri media:

 

Asociația EXPOSURE – promovare a artei și științei fotografice ca mijloc de comunicare, de apreciere a imaginii şi de realizare a unor schimburi culturale, oferind acces la informare, educație și dezvoltare artistică tuturor persoanelor interesate de fotografie, încurajând dezvoltarea personală, creativitatea, excelența și comportamentul etic în toate aspectele legate de activitățile pe care le va întreprinde.

 

Asociaţia Bucureştiul meu drag – memoria vizuală a orașului : merită să descoperim pentru noi toți și pentru copiii noștri farmecul locului, oamenii și tradițiile care l-au construit, care i-au definit spiritul și care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Haideți cu noi! – www.orasul.ro

 

TV CITY – prima televiziune dedicată în exclusivitate orașului București. Este cea mai importantă platformă de comunicare directă între bucureșteni și societatea civilă, autorități, ONG-uri, instituții de artă, cultură și învățământ, centre sportive și locuri de divertisment. O televiziune regională ce are ca scop implicarea activă a comunității locale în proiecte culturale, educative, sociale, umanitare și sportive pentru dezvoltarea societății civile, a autorităților, instituțiilor și organizațiilor din București. TV CITY descoperă, susține și promovează adevăratele valori ale comunității prin transmiterea doar a informațiilor esențiale pentru locuitorii Capitalei – www.tvcity.ro

 

FOTO4ALL – a fost fondată în 2011 și a început ca o revistă online de fotografie, în format PDF, care oferă conținut viu, proiecte fotografice creative, prezentări de portofolii naționale și internaționale, sfaturi fotografice și abordari unice asupra fotografiei. În prezent înseamnă însă și creare de conținut în domeniul fotografiei pentru ebookuri și cărți de profil, organizare de expoziții, ateliere și evenimente fotografice, precum și o platformă de promovare a evenimentelor foto și culturale din România, fiind un partener important pentru grupurile și entitățile care activează în acest mediu – www.foto4all.ro

 

Romania Vie – o pagină de fotografie, o pagină care se adresează tuturor fotografilor profesionişti şi amatori din întreaga lume. Romania Vie doreşte sa unească în acelaşi loc pe toţi cei care sunt pasionaţi de această artă, atât profesionişti, cât şi amatori. Mai mult, această pagină publică lucrări (urbanism si arhitectură, fotografie de stradă alb negru şi color, fotografie de peisaj şi natură, portrete si fine art etc) realizate şi de fotografi străini precum şi de fotografi români aflaţi în afara graniţelor – https://www.facebook.com/pages/România-Vie/450196871723030?ref=br_tf

 

Why I Love Romania – pagina de promovare a locurilor deosebite din România. Nu există nicio implicare financiară sau politică. Motivația este doar intenția de a arăta tuturor cât de frumoasă este țara noastră.

https://www.facebook.com/WhyILoveRomania

 

Revista Arhitecturahttp://arhitectura-1906.ro

 

Jurnalul săptămânal Palia Expres din Orăștie, jud. Hunedoara – http://www.paliaexpres.ro

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog