RDW

Arhitecți, Ceresit vă provoacă la inovație și creativitate! Ceresit Facade Award 2014

CFA_blog-11

Pentru că îţi doreşti ca ideile, lucrările şi proiectele tale să fie apreciate de către clienţii şi colegii tăi arhitecţi, dar şi să fie premiate de către juriile internaţionale, Ceresit te provoacă să participi la competiţia internaţională „Ceresit Facade Award 2014”.

PROMOVARE INTERNAŢIONALĂ. Toate proiectele câştigătoare vor fi prezentate în reviste europene de arhitectură.

PREMII CONSISTENTE. Premiile competiţiei însumează peste 24.000 Euro.

PREMIU SPECIAL PENTRU ROMÂNIA. Cel mai inspirat arhitect român participant în competiţia Ceresit Facade Award 2014 va câştiga un premiu ce constă într-un TUR ARHITECTURAL al ITALIEI în cadrul căruia vor fi vizitate oraşe cu valoare arhitecturală precum Roma, Milano, Florenţa, Verona, Torino şi Napoli.

TEMA COMPETIŢIEI. Proiectează o faţadă exterioară unică, remarcabilă, pentru clădiri rezidenţiale mari, clădiri rezidenţiale mici sau clădiri nonrezidenţiale, singura condiţie fiind ca această faţadă să încorporeze în procent de cel puțin 50% sistemul compozit de izolaţie termică la exterior (ETICS) de la Ceresit.

CINE PARTICIPĂ. Te poţi înscrie în competiţie atât ca arhitect independent, cât şi ca firmă de arhitectură.

CUM PARTICIPI. Poate participa orice tip de clădire finalizată, în construcție sau în fază de planificare, cu autorizație de construcție valabilă în anul 2014.

Detalii pot fi găsite pe www.ceresit.com/facade_award_2014

Te așteptăm în competiție!

Mai multe informații despre “Ceresit Facade Award 2014” poți găsi mai jos

 

CFA_blog-8

 

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog