RDW

Forumul de Peisaj – București (21-25 Aprilie 2015)

forum-peisaj-photo-02

Cea de-a patra ediție a LE:NOTRE Landscape Forum va avea loc între 21 și 25 aprilie 2015 la București și va avea ca arie de studiu salba de lacuri a râului Colentina.

Peisajul Colentinei va fi explorat prin workshop-uri, excursii, discuții profesionale și mese rotunde prin patru teme:

o Creștere urbană și expansiune peri-urbană: periferia urbană

o Turism durabil și agrement: viziuni asupra regenerării peisajului prin prisma dezvoltării turismului

o Patrimoniu și identități: permanență, patrimoniu, specificitate și dinamici ale identității peisajului

o Periferii rurale și peisaje productive: peisaje rurale multifuncționale și dimensiunea economică

 

Forumul de Peisaj LE:NOTRE 2015 reunește în cadrul unui workshop informal, specialiști provenind din variate țări și domenii importante pentru dezvoltarea cadrului de viață uman (peisagistica, urbanismul, arhitectura, ecologia, geografia, sociologia, etc.) agresându-se deopotrivă mediului academic, profesioniștilor, studenților dar și administrației publice locale.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile cu privire la conținutul și organizarea Forumului vă rugăm să vă înscrieți aici: http://forum.ln-institute.org/llf-2015-newsletter/

Organizatorii evenimentului: Institutul LE:NOTRE în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” (UAUIM), Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București (ASAMV), Asociația Peisagiștilor din Romania (ASoP) și Asociația Profesionala a Urbaniștilor din Romania (APUR).

Pentru mai multe detalii privind obiectivele, temele, programul și atelierele vă rugăm să consultați site-ul evenimentului: http://forum.ln-institute.org/

LLF_2015_Poster_A1_print-copy

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog