RDW

Hall of Fame Architecture Conference&Expo – expoziția unde arhitecții își pot prezenta proiectele arhitecturale

Architecture 900 x 600

Arhitecții din România pot să se înscrie în această toamnă la expoziția de proiecte Hall of Fame, din cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo ce va avea loc în 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

Architecture Conference&Expo va reprezenta punctul de întâlnire pentru peste 250 de arhitecți și specialiști din domenii conexe care vor participa la dezbateri și prezentări susținute de speakeri de renume din țară și din străinătate. În cadrul evenimentului, arhitecții vor avea posibilitatea de a-și promova proiectele în cadrul expoziției Hall of Fame. ”Expoziția de proiecte din cadrul evenimentului are ca scop promovarea proiectelor arhitecturale a arhitecților prezenți la eveniment. Aceștia au posibilitatea pe de o parte, de a-și promova proiectele în rândul a peste 250 de arhitecți și a celor 20 de companii prezente, iar pe de altă parte de a comenta liber și deschis proiectele expuse”, a declarat Teodora Ola, PR Libero Events.

Pentru a-și expune proiectele în cadrul expoziției, arhitecții trebuie să se înscrie în prealabil pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro. Expoziția de proiecte Hall of Fame se axează pe promovarea proiectelor, de aceea ”nu va fi un concurs, nu va include un juriu și nu se vor oferi premii participanților la expoziție”, afirmă Teodora Ola, PR Libero Events. Arhitecții beneficiază de intrare gratuită la eveniment, iar pentru restul participanților, biletul de intrare este în valoare de 99 euro.

Speakeri de renume participă la Architecture Conference&Expo
Speaker 2015 Bas ten Brinke 70FArhitecții Bas ten Brinke (70F) din Amsterdam și Charles Phu (Office for Architectural Culture) din Londra vor împărtăși publicului inovațiile din domeniul arhitecturii alături de speakeri de renume precum: Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A),

Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Ștefan (Alukoenigstahl).

Evenimentul va include și o dezbatere pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare , la care vor participa arhitecții Șerban Țigănaș (Dico și Țigănaș), Guttmann Szabolcs Istvan (OAR Transilvania) și Șerban Sturdza (PRODID).Charles Phu Speaker Architecture 2015

Pe lângă prezentări și dezbateri, în zona expozițională, arhitecții vor putea intra în contact direct cu furnizorii de servicii din peste 20 de companii de renume precum CENIT, Reynaers sau Alukoenigstahl.

Architecture Conference&Expo este organizat de Libero Events, agenția de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi  târguri: Touristica.

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog