RDW

Premiul pentru fotografie de arhitectură „Arhitect Octavian Radu Topai”

unnamed-47

Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sediul în Timișoara str. Diaconu Coresi nr.12, anunță lansarea Expoziției-concurs de fotografie de arhitectură Octavian Radu Topai, cu tema arhitectura românească modernă și contemporană, prin care dorește să omagieze memoria colegului arhitect și fotograf Octavian Radu Topai, dispărut prematur într-un tragic accident.

Expoziția concurs se va desfășura în perioada 19 octombrie – 15 decembrie, materializându-se prin două evenimente principale:

  • 03 decembrie – vernisarea expoziției concurs, care va prezenta publicului larg fotografiile participante la concurs și o serie de fotografii din arhiva personală a arhitectului Octavian Radu Topai;
  • 11 decembrie – anunțarea fotografiilor câștigătoare și decernarea premiilor în cadrul Serii Arhitecturii.

La concurs sunt invitați să participe toți membrii OAR, arhitecți cu drept de semnătură sau arhitecți stagiari, indiferent de sediul profesional (în țară sau străinătate).

Regulamentul concursului împreună cu alte informații pot fi consultate pe site-ul concursuluisite-ul filialei, precum și în atașament.

Expoziţia-concurs de fotografie de arhitectură Octavian Radu Topai este organizată de Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Teritorială Timiș, fiind un proiect cultural finanţat din timbrul de arhitectură. Expoziţia-concurs este organizată la nivel naţional şi jurizată de un juriu naţional.

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog