RDW

CALL FOR PROJECTS – SPAȚII DESTRUCTURATE

macheta-6-2015

Revista „Arhitectura” lansează o procedură competitivă „call for projects” pentru selectarea a șase propuneri care să fie publicate în dosarul tematic al numărului 6/2015 al revistei, intitulat SPAȚII DESTRUCTURATE. Dosarul este coordonat de conf. dr. arh. Kovács Kázmér de la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București.

Participarea la call for projects este deschisă arhitecților și urbaniștilor, deopotrivă profesioniști sau studenți, individual sau în echipă. Îi invităm să caute locuri asimilabile conceptului de „spațiu destructurat”, pe care apoi să le structureze cu mijloacele proprii arhitecturii și urbanismului, într-o contribuție care să aibă două segmente: o analiză a amplasamentului existent și o soluție de reabilitare, refuncționalizare, reintegrare într-un continuum spațial. Predarea propunerilor are termenul 28 noiembrie 2015, până la ora 24.00, la adresa redacției: office@arhitectura-1906.ro.

Mai multe informații sunt disponibile în anunțul procedurii publicat aici.

Pentru întrebările privind Call for projects – Spații Destructurate și răspunsurile Revistei Arhitectura, accesați pagina specială Q&A

 

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog