RDW

Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

afis gala web

Sâmbătă, 19 martie 2016, ora 17.00 se deschide Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al începutului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, va fi găzduit de către Universitatea București și va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept.

La ceas aniversar, Art Out invită publicul la Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului. La eveniment vor lua parte reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar și o serie de artiști, arhitecți, designeri, jurnaliști, profesori, studenti și elevi.

Mai jos puteti vizualiza teaserul evenimentului:

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.gala.artout.ro, iar pentru a primi o invitație gratuită la eveniment, completați formularul de înscriere: http://www.gala.artout.ro/Gala2016.html!

Publicul este așteptat pe 19 martie 2016 începând cu ora 17.00 la o sesiune foto și pentru networking cu echipa Art Out și un mini-recital de harpă al Școlii de muzică și Arte nr. 1 din București, urmând ca programul artistic să înceapă la ora 18.00.

Publicul va fi introdus intr-un univers aparte, în cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București. Light Quartet va deschide seara în acorduri de vioară, violă și violoncel. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă și speaker invitat în cadrul evenimentului, va susține o prezentare bazată pe experiența sa profesională și personală, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri. Apoi, publicul va putea afla aspecte inedite din povestea Art Out și Teen Art Out. Niko Bello va interpreta compoziții muzicale albaneze, iar actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor încânta publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”. Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de modă de excepție. Alina Pelmuș și Dima Tirsîna vor susține momente de tango argentinian. Evenimentul se va închide cu un concert susținut de trupa We Singing Colors.

Invitații vor putea participa la o tombolă cu premii creative, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare. Fondată în ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborări cu specialiști din țară și din străinătate, devenind una din revistele de primă importanță la nivel național. În februarie 2016, Art Out a împlinit 5 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Teen Art Out este o mișcare a tinerilor, o revistă ce vrea să redea societatea, să educe, să dezvolte. “Ne plac multe lucruri, ne interesează o mulțime de domenii și avem o voce ce merită auzită. Suntem partea activă a societății, care reacționează, care se implică, care își dorește mai mult. Învățăm informal și non-formal, mergem la evenimente, ne stabilim valori și modele de urmat”, astfel se definesc membrii echipei Teen Art Out.

 

 

 

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog