RDW

În acest week-end la Romanian Design Week

Afis-Design-for-change-center-ING_02-01

Conferințele continuă și weekendul acesta cu două talk-uri inedite susținute de specialiștii în design Max Fraser, Mihnea Ghilduș, Mihai Gurei și Lucas Verweij în cadrul Romanian Design Week.

 

The designer’s new skin

29 mai/12:00

Max Fraser, jurnalist, consultant, curator și editor al London Design Guide și Ali Morris, jurnalist londonez, cu specializare în design de interior și arhitectură, care scrie pentru publicațiile Wallpaper*, Interior Design sau The Guardian Weekend, împreună cu Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondator Dizainăr și Mihai Gurei, Director de creație și Fondator Intro, vor explora limitele designului într-o conferință-spectacol despre puterea și limitările creativității. Discuția va gravita în jurul evoluției designerului-antreprenor și a creativilor multi-talentați, care activează în mai multe domenii, dar și pe importanța meșteșugurilor și a aptitudinilor individuale ale specialiștilor.

 

Conferința se va desfășura  în limba engleză.

 

Why is design so popular?

29 mai/14:30

Lucas Verweij de la Dezeen va prezenta provocările și declinările designului, cu accent pe conceptul de “gândire specifică designului” și pe expertizele necesare în această industrie, dar și pe dezvoltarea acestui domeniu, care se bucură de o popularitate extraordinară în ultimii ani. Conferința își propune să explice această popularitate fără precedent.

 

Conferința se va desfășura  în limba engleză.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog