RDW

Arh. Șerban Țigănaș: „A construi pentru sănătate și sănătate pentru construire”

foto-1-deschidere

„A construi pentru sănătate și sănătate pentru construire sunt gândurile cu care am început această întâlnire dintre cele două domenii, al sănătății și al construcțiilor în care se desfășoară actul medical. Arhitectura mai are foarte multe de spus în domeniul construcțiilor pentru sănătate, dar nu o poate face fără contribuția celor care vor lucra în acestea și fără o atenție deosebită către cei care vor beneficia de aceste spații, către pacienți și nevoile lor” – arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, Chairman Building Health Bucharest International Forum 2016.

logo_bh

Building Health Bucharest International Forum 2016 este un eveniment dedicat calității spațiului medical și construcțiilor din sănătate.

Forumul va reuni pe 19 și 20 octombrie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, peste 300 de arhitecți, manageri, investitori și stakeholderi din sănătate, din sectorul public și din cel privat, specialiști și speakeri internaționali din mai multe țări, producători de materiale de construcții și furnizori de soluții pentru clădirile cu destinație medicală.

BH 2016 abordează două linii tematice principale: Building Health și Healthy Buildings.

Evenimentul prezintă proiecte de arhitectură, studii de caz și bune practici, investiții în construcțiile din sănătate, împreună cu soluții pentru îmbunătățirea calității spațiului medical.

Mai multe pe www.building-health.ro si www.facebook.com/SpatiulMedical

#‎calitateaspatiuluimedical  #buildinghealthbucharest

foto-2

Un proiect BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA, realizat în parteneriat cu COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA, ARCHITECTS FOR HEALTH și ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL.

 

Master Partner: Menatwork

Professional Partners: Assa Abloy, Velux

Parteneri: Saint-Gobain Rigips, Hagleitner Hygiene

 

Text și foto: BORO PR & COMMUNICATION

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog