RDW

O nouă ediție Building Health Bucharest International Forum

Inițiat de BORO PR & COMMUNICATION, ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA și COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA, evenimentul Building Health Bucharest International Forum, dedicat calității spațiului medical, continuă cu o nouă ediție pe 19 și 20 octombrie 2016, la Athénée Palace Hilton.

Arhitecți, medici, manageri și investitori din sănătate, lideri din domeniul construcțiilor și al sănătății, reprezentanți ai administrației publice și specialiști din mai multe țări vor aborda calitatea spațiului medical într-un amplu program de conferințe, cu exemple de bună practică și studii de caz despre construcțiile din sănătate și investițiile în clădirile cu destinație medicală.

„Profesiile sănătății și ale construirii se întâlnesc din nou prin reprezentanții lor, medicii și arhitecții, pentru a discuta despre cum trebuie progresat în România. Preocuparea este orientată spre întâlnirea dintre oameni și spațiile care sunt destinate actului medical. Ne gândim la clinici, spitale, sanatorii, laboratoare și cabinete astfel realizate încât cei care lucrează acolo să poată să ofere performanța profesională cea mai bună și cei care le sunt pacienți să simtă că universul acela le este destinat cu grijă” – arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, Chairman al evenimentului.

Ediția din acest an extinde conceptul Building Health cu Healthy Buildings, sesiune care abordează construcțiile “sănătoase”, verzi, sustenabile.

Din programul Building Health Bucharest International Forum 2016: Din secretele sănătății sănătoase. Mărturisiri de arhitect., Arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România; Vechi și Nou – Modernizarea Infrastructurii Medicale, Arh. Christopher Shaw, Președinte, Architects for Health; Bunăstarea și locul de muncă – influența spațiului, Steve Henigan, Director, Perkins+Will; Smart Use of Space, Arh. Allison Wagner, European Healthcare Leader, HOK; Să construim pentru sănătate – sănătate pentru clădiri, Greg Chant-Hall, Partener Square Gain – Building4Health; Cum se construiește un spital regional în Danemarca, Arh. Klavs Hyttel, Partener Principal, C.F. Møller.

Mai multe pe www.spatiulmedical.ro și www.facebook.com/SpatiulMedical

Master Partner: MENATWORK

Professional Partners: ASSA ABLOY și VELUX

Parteneri: SAINT-GOBAIN RIGIPS și HAGLEITNER HYGIENE

În parteneriat cu: Architects for Health și Romania Green Building Council

Official car: Audi

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog