RDW

Evenimente BETA din săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie!

unnamed

  1. Upgrade My City – 2 – 3 noiembrie, ora 9.00, Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș

Upgrade My City este programul care încurajează implicarea inteligenței colective a cetățenilor. OAR / Filiala Timiş prin BETA – bienala timişoreană de arhitectură face parte din echipa organizatoare a #UpgradeMyCity. Ne vedem pe 2-3 noiembrie, la Sala Multifuncţională A Consiliului Judeţean Timiş pentru a ne cunoaște și a contribui la planul de dezvoltare al orașului! Pentru detalii despre program și înscrieri vă rugăm să accesați link-ul următor: http://upgrademycity.ro/

  1. Conferințele Viitorul profesiei: operatori culturali – 4 noiembrie, ora 17.00, Ambasada (str. Anton Seiller, nr. 2)

Rolul proiectelor culturale ce comunică despre arhitectură și oraș poate fi semnificativ atunci când vine vorba despre înțelegerea rolului acestei profesii – din ambele sensuri, interior și exterior. Acest eveniment își propune să selecteze câteva evenimente de importanță europeană în ceea ce privește promovarea arhitecturii de calitate, cu scopul de a înțelege mai clar care este perspectiva lor în ceea ce privește viitorul profesiei. Mai multe detalii pe pagina: Viitorul profesiei: operatori culturali.

  1. Workshop Industrii creative – 5 noiembrie, ora 10.00, Ambasada (str. Anton Seiller, nr. 2)

Workshop-ul se adresează grupurilor de lucru și echipelor interdisciplinare care creează și construiesc împreună – fie o organizație, un proiect, o idee sau o inițiativă. Vor fi abordate metode și instrumente de lucru noi care se axează pe colaborare și armonizarea unei echipe. Workshop-ul va fi susținut de Nana Radenković, coordonatoarea Platformei de Educație din cadrul Nova Iskra (Belgrad). Detalii și înscrieri pe pagina următoare: Industrii creative.

  1. Tur de arhitectură. Proprietăți și locatari – 5 noiembrie, Timișoara

Turul de arhitectură din această sâmbătă, vă propune o incursiune în ultimul secol al burgheziei timișorene cu scopul de a redescoperi și de a atrage atenția asupra stării patrimoniului arhitectural al orașului. Momentan locurile la acest tur s-au ocupat. Pentru mai multe detalii despre următoarele tururi ghidate de arhitectură, vă rugăm să urmăriți pagina: Tur de arhitectură.

Tot din cadrul evenimentelor BETA, rămân deschise publicului următoarele expoziții:

  • Expoziția-concurs BETA 2016 poate fi urmărită în vitrinele locațiilor partenere din cartierul Cetate până în 20 noiembrie. Harta locațiilor în care sunt expuse panourile expoziției poate fi descărcată de pe pagina: Itinerare expoziție-concurs BETA.
  • Expoziția ”Orașul Adaptiv” poate fi vizitată la Galeria Pygmalion până în data de 8 noiembrie, de marți până vineri între 11.00 și 19.00 sau sâmbăta între 14.00 și 19.00.

Programul complet al bienalei este disponibil aici: Program BETA 2016. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa: contact@betacity.eu.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog