RDW

Premiile BETA 2016

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, a avut loc la Muzeul de Artă Timișoara gala de închidere BETA 2016 unde s-au decernat premiile câștigătorilor expoziției-concurs BETA 2016, premiile concursului de fotografie Octavian Radu Topai și a fost nominalizat câștigătorul bursei Sabin Nicolae Dancu din acest an.

BETA 2016 s-a desfășurat între 1 octombrie și 26 noiembrie la Timișoara și a constat în 37 de evenimente la care au participat peste 4000 de persoane. Au fost prezenți profesioniști din arhitectură și domenii conexe invitați din 13 țări. Dintre proiectele inițiate, 4 au trecut deja la etapele următoare pentru a fi implementate.

Cele 23 de lucrări care s-au remarcat dintre cele 78 evaluate se pot vizualiza pe pagina competiției, în link-ul următor: http://competition.betacity.eu/ro/rezultate/.

Rapoartele juriilor precum și mai multe detalii privind procesul de jurizare care a stat la baza acestor rezultate pot fi consultate în pagina următoare: http://competition.betacity.eu/ro/evenimente/rezultate/.

Toate acestea reprezintă rezultate ale unor proiecte strategice organizate de către Ordinul Arhitecților din România, Filiala Timiș.
Felicităm organizatorii (Ordinul Arhitecților din România, Filiala Timiș), toți participanții și câștigătorii competițiilor BETA 2016!

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog