RDW

GIS International Interior Architecture and Design Expo – Conference – 2017

SHARE International Architecture & Engineering Forum
Anunță
GIS
International Interior Architecture and Design Expo- Conference
21-22 Martie, 2017
JW Marriott Grand Hotel Bucharest

Expoconferință dedicată arhitecturii de interior și designului, GIS 2017 aduce în dezbatere rolulacestora în îmbunătățirea calității vieții și a modului în care pot influențează acestea mediile socialeși culturale, dar și mediile de învățare și de lucru.

Register now!

Prezențe notabile din arhitectură și inginerie în programul Forumului SHARE, conferința GIS:Arhitect Sheila SRI PRAKASH, Shilpa Architects India
, este arhitect și designer premiat la nivel înalt. Sheila Sri Prakash a formulat Reciprocal Design Index, ca membru al Global Agenda Council for Design Innovation at the World Economic Forum, pentru a stabili, documenta și stimula proiectarea durabilă în orașe. Desemnată unul dintre cele mai influente 50 de nume în arhitectură și design în 2015 de către Architectural Digest și parte a categoriei “Reinventors” (Reinventatori) și considerată una dintre “Cele mai influente 100” personalități în arhitectură la nivel global de către Il Giornale dell’Architettura.


Arhitectii Paloma HERNAIZ si Jamie OLIVER, din cadrul OHLAB Architecture Lab, Spania. Cel mai premiat birou la Festivalul Mondial de Arhitectura 2016, Berlin. Au câstigat trei premii WAF 2016 pentru House MM, Puro Hotel și Clinica Emardental.


Arh. Frits van DONGEN  din cadrul van Dongen – Koschuch, Olanda, va susține în cadrul GIS, prezentarea proiectului „Theatre de Kampanje, Den Helder”; Frits van Dongen a ocupat in trecut functia de arhitect-șef al Guvernului Olandei.  Proiectul prezentat la București, transformă o colecție de clădiri maritime, care au fost inaccesibile de peste 170 de ani, prin introducerea de noi funcții publice, cum ar fi o sală de concerte, spații flexibile de performanță, un centru de artă, birouri și un restaurant.


Arh. Christian KARLSSON, Karlsson Architects, Danemarca, va prezenta in conferință proiectul Psychiatric hospital in Slagelse, premiat cu AR Healthcare Award; Având 44 000 de metri pătrați, proiectul este cea mai mare clădire de psihiatrie în prezent. A fost gândit cu un sistem inteligent de iluminare cu LED-uri, aplicat în întreaga clădire, pentru a recrea schimbarea culorii naturale a luminii naturale pe tot parcursul zilei.


Register now!

Beneficiază de avantajul de a te alătura celor 350 de colegi în domeniul tău și potențiali clienți, prezenți la SHARE.  

  • arhitecți  interior
  • designeri
  • contractori
  • dezvoltatorii imobiliari

Participarea in programului SHARE poziționează compania Dumneavoastră în centrul evenimentelor care conturează viitorul arhitecturii și ingineriei. Vă rugăm să solicitați detalii cu privire la pachetele SHARE 2017 (standuri expoziționale, prezentare firmă și mai mult) la share@abplusevents.com și unul dintre colegii noștri vă va contacta.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog