RDW

Premiile concursului pentru studenti arhitecti ARHITECTURA CELUILALT – ediția a doua

In data de 27 februarie 2017, la Sala Frescelor a UAUIM, s-au comunicat rezultatele concursului public pentru studenti arhitecti ARHITECTURA CELUILALT. Text de Arhitectura, editia a doua, cu tema VOLUNTARIAT, organizat de Asociatia Arhias cu sprijinul Filialei Iasi a OAR.

Juriul alcatuit din Dorin Stefan (presedinte), Françoise Pamfil, Anca Sandu Tomaszewski, Augustin Ioan si Patricia Erimescu, constatind ca nu a existat o lucrare care sa se remarce in mod deosebit fata de corpusul de lucrări primite, a decis relocarea fondului de premiere astfel :

Premiu de 400 euro
Câștigătoarea Ediției a II-a a concursului Arhitectura Celuilalt este:
20126 – Spînu Anca-Elena – „Voluntariat. Arhitectura pentru suflete”

4 mentiuni a cite 150 euro
13031 – Nicola Adina – „Un exercițiu de gândire”
14891 – Munteanu George – „Dă mai departe”
29039 – Butnariu Georgiana – „Granite intre arhitectul de ieri si arhitectul de maine. Cuvinte vechi talmacite in idei noi”
46001 – Gârboaba Atena-Ioana – „Arhitectura de calitate – o opțiune”

Pe lista scurtă a juriului au mai fost nominalizati :
Morhan Larisa – „Mă numesc voluntariat”
Răţoi Lidia – „Visători digitali sau voluntariat algoritmic”
Dinu Dan Razvan – „Vox Populi”

Premiul special al revistei “Arhitectura”, constând in aparitiile anului 2016, a fost acordat eseului inregistrat cu numarul de concurs 20126, al Ancai-Elena Spinu, fiind selectat de redactorul-sef, Monica Lotreanu, dintre textele desemnate finaliste de juriul competitiei. Au functionat in alegere dimensiunea poetic-eticista a voluntariatului in arhitectura, precum si maturitatea si conciziunea discursului. „Arhitectura” va fi incintata sa ii ofere studentei in anul II la Facultatea de arhitectura din Iasi oportunitatea de a colabora cu revista intr-unul din urmatoarele numere.

Au mai acordat premii speciale finalistilor si nominalizatilor revista IGLOO si platforma ICARH prin domnul arhitect Dan Coma .

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog