RDW

Bienala Națională de Arhitectură, Numărătoarea inversă a început!

Bienala Națională de Arhitectură
Numărătoarea inversă a început!

Uniunea Arhitecților din România îi invită pe toți arhitecții să participe cu proiectele lor la prestigioasa expoziție-concurs desfășurată sub însemnele Bienalei Naționale de Arhitectură 2018, ediția a XIII-a, a cărei temă este „100 de ani de arhitectură în România”.

Înscrierile se pot face până la data de 10 iulie, a.c. Ediția din acest an a bienalei are, față de edițiile anterioare, un număr sporit de secțiuni, tocmai pentru a cuprinde mai eficient diversitatea fenomenului arhitectural din ultimii ani.

În cele 11 secțiuni ale sale – Arhitectura rezidențială; Arhitectura construcțiilor publice; Restaurare, Consolidare, Clădiri restituite orașului, Design interior, Spațiul public incluziv, Rural, Arhitectura verde și energii alternative, Arhitecți în devenire, Diplome, Publicații de arhitectură, Fotografia de arhitectură – Bienala Națională de Arhitectură își propune să reunească cele mai interesante realizări profesionale ale arhitecților români într-o competiție de ținută, desfășurată într-un an cu o bogată încărcătură istorică și culturală. Evenimentul de arhitectură și strada ca o scenă.

Accesarea link-ului https://www.uar-bna.ro/ permite celor interesați să aibă acces la toate informațiile legate de Regulamentul bienalei, membrii juriului și curatorul fiecărei secțiuni, la precizările legate de încărcarea online a panourilor.

De asemenea, se pot solicita informații suplimentare la adresa de e-mail uarbna2018@gmail.com

Etapele Bienalei se vor desfășura după următorul calendar:

 

  • 1 iunie 2018 – 10 iulie 2018: Inscrierea online a proiectelor.
  • 26 iulie 2018: Comunicarea proiectelor selectate.
  • 5-17 septembrie 2018: Predarea materialelor tipărite toate secțiunile.
  • 18 septembrie – 1 octombrie 2018: Jurizarea.
  • 1-31 octombrie 2018: Expoziția concurs și evenimentele BNA 2018

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog