RDW

LUMINALE 2020

LUMINALE 2020

 

Festivalul luminii la Frankfurt, bienala dedicată culturii iluminatului va duce evenimentul în spaţiul public, unde circa 100 de evenimente dedicate iluminatului vor fi programate zilnic în cele 6 zile de desfăşurare a Light+Building. În perioada 12-15 martie 2020, Luminale va avea loc pentru a zecea oară la Frankfurt și Offenbach.

Și, pentru prima dată, de joi până duminică, dincolo de durata Light + Building (8 – 13 martie 2020), cel mai important târg mondial pentru tehnologii de iluminat și construcții.

Pentru 2020, Luminale oferă o nouă rampă de lansare pentru lucrări artistice cu accentul tematic „Digital Romantic”, încercând să răspundă la întrebarea: Cum pot fi integrate digitalul și romantismul în oraș?

https://www.luminale.de/en/startseite/

https://www.luminale.de/en/m/die-luminale/

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/press/press-releases/luminale/luminale-2020-open-call-press.html

Light+Building – se mișcă

Aveți chef de Light + Building 2020, vreți să participați la cel mai important târg mondial pentru tehnologii de iluminat și construcții?

Fiți la curent temele și tendințele evenimentului aniversar ce are ca motto: Connecting. Pioneering. Fascinating.

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/programme-events/topthemes.html

Light+Building, va avea loc la Frankfurt în perioada 8 și 13 martie 2020, Messe Frankfurt va organiza a 21-a ediție a expoziției Light+Building, devenită un adevărat reper pentru industria ingineriei electrice a clădirilor. Este hotspot-ul industriei pentru arhitecți, designeri, comercianți, al noilor soluții pentru infrastructura electrică din clădiri și pe clădiri în sectorul imobiliar din întreaga lume.

Expoziția LIGHT+BUILDING se va concentra pe tendințele și evoluțiile actuale din domeniul iluminatului tehnic împreună cu dezvoltările din ingineria serviciilor pentru clădiri, astfel că expozanții din cadrul Light+Building vor oferi un spectacol impresionant al tehnologiilor de mâine.

Pe parcursul existenței sale de două decenii – a cunoscut şi cunoaște o dezvoltare continuă iar expoziția de la Frankfurt a reuşit să fie platforma ideală de comunicare dintre marii jucători ai pieţei de iluminat şi beneficiari. În prezent, sub umbrela Light+Building se desfășoară un mare număr de astfel de evenimente în mai multe capitale economice de pe toate continentele, făcând din acest târg un proiect global. Un mare număr de conferinţe şi forumuri dedicate pe diverse teme vor fi de asemenea programate în timpul expoziţiei.

Expozanții internaționali profită de cel mai important târg dedicat iluminatului, din Frankfurt pe Main pentru a-și prezenta produsele inovatoare și soluțiile de conectivitate pentru vizitatorii internaționali. Cea mai recentă ediție, cea din 2018 a Light+Building desfășurată la Frankfurt a înregistrat 2.719 expozanți și 220.964 de vizitatori din 65 de țări.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog