Lansare Allplan 2023

Lansare Allplan 2023

Allplan 2023 este platforma dedicată colaborarării interdisciplinare dintre arhitecți, ingineri, producătorii de prefabricate și companiile de construcții. Ca soluție multimaterială, Allplan acoperă toate ariile, de la construcții din zidărie sau beton turnat monolit până la construcții din oțel și lemn și - pentru prima dată - beton prefabricat. Coordonarea materialelor și metodelor de construcție diferite într-un model comun este susținută prin fluxuri de lucru inovatoare și îmbunătățite: de la conceptul inițial până la clădirea finalizată, cu Allplan faci economie de timp, costuri și materiale.

Seminar aniversar 2022

Vă invităm să ne revedem și să ne fiți alături la Seminarul Aniversar ALLBIM NET, în perioada 14 – 15 octombrie 2022, în București.

În 1992 am început cu misiunea de a vă oferi programe de modelare 3D cu scopul de a asigura calitate, productivitate și precizie în proiectele voastre, iar în 1994 am înființat primul laborator CAD, la UAUIM. De aceea credem că cel mai bun loc unde putem marca 30 de ani în industria AEC este chiar Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Afli toate noutățile din Allplan 2023 direct de la producător. Înscrie-te aici