De ce mai mergem în stațiuni la mare?

Motive A-Z
Posibile. Motive posibile. Oricâtă furie și indignare s-ar aduna, în mod absolut de înțeles, în oricine se hotărăște să mai dea o șansă unui sejur sau sejuraș, sejurel, în oricare dintre stațiunile care și-au cunoscut perioadele de glorie în anii ’60 și ’70, nu e ca și cum se mai poate da vreun undo acum sau vreun ffwd până peste 30 de ani. Una peste alta, încă avem mare. Neagră. Să pornim de aici.
A - Antik, Aron Solari, autoservire, Atena, Acapulco
Bună dimineața și poftă bună să aveți la prânz pe litoralul românesc! Între dimineață și prânz, să aveți o plajă plăcută, relaxată, fără nervi! Din păcate pentru turiștii care nu au masa de prânz inclusă în prețul frumosului lor voiaj estival, dar și pentru cei care au, soluțiile și perspectivele nu sunt tocmai dintre cele mai drăguțe. Să se știe, la noi la mare se mănâncă între prost și foarte prost! Asta în sezon, în afara sezonului nu se mai mănâncă deloc, că nu se produce capitalism, deci e închis totul. Dar ca

Coperta revistei

Citiți continuarea in revista

Arhitectura 1-2/2024 (709-710)
Betoane de nisip. Litoralul românesc ’55-’89