RDW

Concursurile ARHITECTURA

Începând cu numărul 2/2012, revista ARHITECTURA publică cel mai bun eseu fotografic, alcătuit din cinci imagini, care ilustrează optim tema numărului în curs.

Pentru numărul 5, cu tematica MICRO ŞI MEGA ARHITECTURA, va invităm să trimiteţi cinci imagini până pe 1 octombrie (inclusiv), la adresa: redactia[at]arhitectura-1906.ro, sau folosind formularul de mai jos.

Premiul constă în publicarea fotografiilor, un abonament anual „Arhitectura”, cinci lucrări de specialitate: „The Plan. Architecture&Technologies in detail”, 2008; „Future Arquitecturas”, 2010; „Arhitecţi în timpul dictaturii”, Ed. Simetria, Bucureşti, 2005; Teodor Octavian Gheorghiu, „Locuirea tradiţională rurală din zona Banat-Crişana”, Ed. Eurobit, Timişoara, 2008; „Fondul documentar de arhitectură din România. Raport preliminar de politică culturală, volum editat de Mirela Duculescu, Ed. Simetria, Bucureşti, 2011

Juriul e format din:

Andrei BUTUMAN – fotograf

Mihai NEACSU – fotoreporter

Emilian SAVESCU – fotoreporter

Alexandru CRISAN – arhitect

Vlad EFTENIE – arhitect

 

 

Formular de înscriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Reguli şi condiţii de particiapare:

• Concursul este deschis tuturor pasionaţilor de fotografie, amatori sau profesionişti, care respectă prezentul regulament

• Forma de recepţie este obligatoriu digitală, şi se face fie prin intermediul transferului digital către redactia@arhitectura-1906.ro

• Fotografiile trimise vor fi în format TIFF, cu o dimensiune de 23×30 cm, mod CMYK şi rezoluţie 300 dpi. Fotografiile nu trebuie să conţină elemente de identificare ale autorului: watermark-uri, rame, etc.

• Participanţii pot înscrie în concurs nici mai mult şi nici mai puţin de 5 fotografii. Dacă se vor înscrie în concurs prin intermediul prezentului formular, aceștia trebuie să completeze câmpurile obligatorii marcate cu asterix. Dacă vor participa trimițând fotografiile prin email, acestea trebuie trimise împreună cu un fişier word care să conţină numele, prenumele, numarul de telefon şi adresa de e-mail

 

Fotografiile înscrise trebuie să respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs.

Fotografiile trebuie să nu mai fi participat la vreun alt concurs şi să nu fi fost publicate anterior.

Trimiterea fotografiilor implică acceptul participantului de a oferi organizatorilor dreptul de a publica imaginile respective, integral sau parţial, în format digital şi/sau tipărit, fără nici un fel de plată. Eventuala folosire a imaginilor va fi insoţită de menţionarea numelui autorului.

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecinţe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs. Participanţii păstreaza drepturile de autor asupra materialelor.

Fotografiile care nu respectă tema concursului din luna/etapa curentă vor fi descalificate. Fiecare etapă va fi tratată individual, având o tematică dată.

 

Prin completarea acestui formular si trimiterea imaginilor va inscrieti la concurs si declarati ca sunteti de acord cu regulamentul.

Comments
One Response to “Concursurile ARHITECTURA”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Va puteţi înscrie intrând pe pagina dedicată concursurilor Arhitectura. […]Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Jasper Roberts - Blog